Covert: privé browsen op de iPhone (jailbreak)

Een feature die je misschien kent van je reguliere browser maar die standaard ontbreekt op de iPhone is (In)Private Browsing oftewel de mogelijkheid om privé te browsen. Een recente gratis tweak van ontwikkelaar en hacker chpwn brengt hier verandering in.

CovertEen feature die je misschien kent van je reguliere browser maar die standaard ontbreekt op de iPhone is (In)Private Browsing oftewel de mogelijkheid om privé te browsen. Een recente gratis tweak van ontwikkelaar en hacker chpwn brengt hier verandering in. Daarnaast is de tweak FoldersinFolders waarover we eerder al schreven inmiddels beschikbaar voor $1,99.

Na installatie van Covert kun je de mogelijkheid om privé te browsen binnen Safari in- en uitschakelen. Je doet dit door in de browser op de knop voor de tabbladen en vervolgens op de knop Private Browsing te drukken. De grafische interface van Safari zal van een blauwtint veranderen naar een grijstint, zodat je weet dat je de browser kunt gebruiken zonder dat dit bijvoorbeeld in de geschiedenis van de browser weergegeven zal worden. Naast de integratie van Covert in Safari zal je geen extra icoontje op Springboard te zien krijgen. Covert is in zowel de landscape- als portrait-modus te gebruiken. Om gebruik te maken van de tweak heb je tenminste iOS 4.0 nodig.

Covert is gratis te downloaden via de repository van ModMyi. De tweak FoldersinFolders van Limneos is voor $1,99 beschikbaar via repository van BigBoss.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2010, 23:15
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, privacy, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.