iPhone-6c-set-solutions

Concept: deze iPhone 6c past perfect bij je felgekleurde Apple Watch-bandje

Bij de felgekleurde polsbandjes van de Apple Watch hoort een net zo felgekleurde iPhone 6c, zo bewijst deze conceptvideo van SET Solutions.

Of Apple daadwerkelijk van plan is om dit jaar een iPhone 6c op de markt te brengen is nog maar de vraag, maar daar hebben de ontwerpers van SET Solutions geen boodschap aan. Zij ontwierpen hun visie voor de iPhone 6c en maakten er een strakke onthullingsvideo van.

iPhone-6c-set-solutions

De iPhone 5c gaat niet de boeken in als Apple’s grootste succes, maar het kan best zijn dat Apple dit jaar toch met een c-versie van de iPhone 6 op de proppen komt. Zo zou Sony druk bezig zijn met het produceren van de camera’s voor de iPhone 6c en doken er in maart al foto’s op van de mogelijke behuizing van de kleurrijke iPhone.

iPhone 6c in geel, roze, rood, blauw en groen

De ontwerpers van SET Solutions hebben overigens geen rekening gehouden met deze geruchten. In onderstaande conceptvideo krijgen we de 6c in vijf verschillende felle kleuren op de achterkant te zien, terwijl de voorkant in alle gevallen wit is.

In de beschrijving van de video staat dat de iPhone 6c hetzelfde formaat heeft als de iPhone 6, maar het metalen uiterlijk vervangen is door plastic in een kleur die perfect bij de groene en blauwe polsbandjes van de Apple Watch past… tenzij je hebt gekozen voor wit of zwart. Ook de roze versie wijkt qua kleur net iets teveel af.

In de conceptvideo lijkt vooral de achterkant erg te glimmen, al is het een kwestie van smaak of dit je bevalt of juist niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2015, 11:22
Categorie iDevices
Onderwerpen concept, iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.