hangman-schoolbord

Met HangKeys speel je galgje in iedere chat-app

Blonk jij vroeger uit met galgje en zou je het graag nog eens willen spelen? Met HangKeys start je razendsnel een digitaal potje, omdat iedere denkbare chat-app ondersteund wordt door dit creatieve toetsenbord.

HangKeys-logoAlle witruimte in schoolschriften werd vroeger benut om galgje te spelen, maar hoe populairder het toetsenbord werd, hoe meer dit klassieke spelletje naar de achtergrond verdween. Gelukkig maar dat het HangKeys-toetsenbord oude tijden laat herleven, want je kunt nu heel gemakkelijk galgje spelen met een vriend.

Met de komst van iOS 8 was het voor ontwikkelaars eindelijk mogelijk om zelf een toetsenbord toe te voegen op de iPhone en iPad. En hoewel we er al een hele berg de revue hebben zien passeren, weet HangKeys zich met gemak te onderscheiden van de rest.

Galgje spelen tijdens het chatten

Als je dit toetsenbord selecteert, verandert het onderste gedeelte van je scherm in een grijs vlak waarin alles staat wat je nodig hebt om galgje te spelen. Je vult een woord in en de app tekent een galg met streepjes en lijnen.

HangKeys HangKeys-chat

Het feit dat HangKeys een toetsenbord is in plaats van een losse app is een slimme keuze geweest. Hierdoor kun je HangKeys immers in iedere berichten-app gebruiken, omdat het volledig vanuit je toetsenbord werkt. WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram en zelfs SMS worden hierdoor ondersteund. Nog mooier: degene waarmee je galgje speelt heeft zelf het HangKeys-toetsenbord niet nodig om je woord te raden.

Welke chat-app? We hebben een vergelijking van de beste chat-apps en wat ze met jouw privacy doen.

Het enige minpuntje waar wij tegenaan lopen is dat de letters wel erg priegelig zijn op het scherm van een iPhone 5(S), maar omdat je er geen lange berichten mee tikt is dit eerder een kleine irritatie dan een echt minpunt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2015, 15:29
Categorie Apps
Onderwerpen galgje, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.