Concept: iPhone 6 met notificatielicht en aanraakgevoelige knoppen

Een nieuw iPhone 6-concept laat zien hoe de iPhone er uit kan zien met aanraakgevoelige volumeknoppen en speciale notificatielichten.

iPhone 6Recente rapporten wijzen er op dat de volgende iPhone als de iPhone 5S te boek zal komen te staan. De iPhone 5S zou qua ontwerp vrij weinig veranderen, waardoor we een apparaat ongeveer gelijk aan de iPhone 5 met betere specs kunnen verwachten. Vermoedelijk is de opvolger dan de iPhone 5S een heel ander verhaal. Deze iPhone 6 is daarom ook het onderwerp van veel ontwerpers die een nieuw design voor Apple uit de hoge hoed trekken. Ditmaal zijn we een 3D-ontwerp van Uygar Kaya en Ran Avni tegen het lijf gelopen.

De iPhone 6 van Kaya en Avni wijkt nogal af van eerdere iPhones. De antennaband is wat dikker, maar verder zou de iPhone vooral verbeteringen hebben gekregen – waaronder speciale notificatieverlichting, draadloze oplaadmethoden en aanraakgevoelige volumeknoppen. Of dat laatste in de praktijk zo handig zal zijn is natuurlijk nog de vraag: zo’n touchknop zou je veel makkelijker per ongeluk in je broekzak kunnen aanraken. De iPhone 6 van de twee ontwerpers moet ook nog eens waterdicht zijn – wat wellicht de reden voor de dikke antenneband is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2013, 9:17
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.