Concept: aluminium iPhone 6s en plastic iPhone 6c

In nieuwe concepten van Martin Hajek zijn twee iPhones te zien: de plastic iPhone 6c en de aluminium iPhone 6s, allebei met 4,7-inch-schermen.

iPhone 6s iPhone 6c concept 9De Nederlandse conceptmaker Martin Hajek liet afgelopen week al zien hoe een iPhone 6 er volgens de laatste geruchten uit kan zien. Hij was echter duidelijk nog niet klaar met zijn idee: in een nieuwe reeks afbeeldingen heeft hij namelijk een tweede versie in elkaar gezet. Deze iPhone 6c heeft een plastic behuizing, zoals we ook gewend zijn van de huidige iPhone 5c. De eerdere iPhone 6-rendering komt hierdoor gelijk bekend te staan als de iPhone 6s.

De afbeeldingen zien er, zoals we inmiddels van Martin gewend zijn, indrukwekkend uit. Het is echter nog de vraag hoe realistisch een iPhone 6c eigenlijk is. Hoewel we tot nu toe meermaals hebben gehoord over twee iPhone 6-modellen, lijkt het er op dat Apple de twee juist met schermgrootte wil onderscheiden. Daar komt nog eens bij dat Apple niet tevreden is met de iPhone 5c: Tim Cook gaf begin dit jaar toe dat de iPhone 5c minder succesvol is dan hij had gedacht.

iPhone 6s iPhone 6c concept 7

iPhone 6s iPhone 6c concept 8

Martin heeft twee versies gemaakt. Bovenstaande concepten zijn op basis van de renderings van vorige week, terwijl je hieronder een eerder gemaakt concept uitgewerkt ziet. Zowel de rand als de achterkant van het iPhone 6c-concept bestaan hieronder uit hetzelfde plastic. Hierdoor wijkt het ontwerp enigszins af van de iPhone 6s-rendering, waarbij de rand uit een ander materiaal bestaat.

iPhone 6s iPhone 6c concept 2

iPhone 6s iPhone 6c concept 5

iPhone 6s iPhone 6c concept 3

iPhone 6s iPhone 6c concept 1

iPhone 6s iPhone 6c concept 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2014, 10:46
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.