ClamCase en ZAGG kondigen iPad mini-cases met toetsenbord aan

ZAGG en ClamCase verkopen binnenkort allebei een iPad mini-case met ingebouwd toetsenbord.

Zagg iPad miniZAGG en ClamCase hebben allebei een case met ingebouwd toetsenbord voor de iPad mini geïntroduceerd. Hierdoor kun je op de nieuwe, kleinere iPad typen met fysieke knoppen. Beide cases zijn varianten op grotere iPad-hoezen die al langer verkrijgbaar zijn.

Beide cases zijn in functie grotendeels gelijk, maar zien er iets anders uit. De ClamCase zou op zijn grote broer moeten lijken, die je iPad er uit laat zien als een laptop. ZAGG’s toetsenbord-case heeft een uitklapbaar pootje achterop waar de iPad op leunt. Hoe het toetsenbord van de ClamCase er uitziet ten opzichte van de grote variant is nog niet duidelijk: de fabrikant heeft alleen een foto van de achterkant geplaatst.

Hoeveel de ClamCase voor de iPad mini gaat kosten is nog niet duidelijk. De iPad-hoes zou pas in 2013 verschijnen. ZAGG’s toetsenbord-case zal worden verkocht voor €89,99 en is “binnenkort” verkrijgbaar.

We schreven eerder al over de grotere ClamCase en ZAGGmate. In de iCulture Shop zijn een aardig aantal iPad-cases voor de gewone iPad beschikbaar met een ingebouwd toetsenbord.

ClamCase

De iPad mini-clamcase naast de grote variant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2012, 15:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, geohot, ipad, jailbreak, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.