CampingApp Nederlands: offline campings zoeken op je iPad

CampingApp Nederlands heeft in een nieuwe update ook een iPad-versie gekregen. In de camping-app vind je naast actuele informatie en tarieven ook kaarten die je offline kunt bekijken.

CampingApp Nederlands iPhoneWanneer we op vakantie gaan reserveren we tegenwoordig een speciaal plekje in de koffer voor onze smartphones en tablets. Zeker op campings zijn de apparaten niet meer weg te denken. Een nieuwe update van CampingApp Nederlands zorgt ervoor dat je voortaan ook op je iPad informatie kunt opzoeken over ruim 7.900 Europese campings.

De camping-app was al beschikbaar voor iPhone, maar is met dank aan een update nu ook op de iPad te gebruiken. Ook in deze versie zijn alle belangrijke functies nog aanwezig. De app laat je informatie, foto’s en actuele tarieven zien van ruim 7.900 kampeerterreinen in 29 landen. Met behulp van verschillende filters kun je eenvoudig aangeven welke faciliteiten belangrijk voor je zijn om zo een geschikte camping te vinden. Ook wordt er gebruik gemaakt van je locatie om de dichtstbijzijnde campings weer te geven. Dit maakt de app erg handig voor als je in het buitenland op de bonnefooi een camping wilt zoeken. In het menu kun je gratis de kaarten van populaire vakantielanden downloaden, zodat je deze op de plaats van bestemming offline kunt bekijken. Hierdoor blijven roamingkosten en de zoektocht naar een WiFi-hotspot je bespaart. Bij het downloaden van de kaarten staat tevens aangegeven hoeveel ruimte dit op je apparaat in beslag zal nemen.

CampingApp Nederlands screenshot

Nieuw in de iPad-versie van CampingApp Nederlands is dat de camping-informatie in een pop-up verschijnt, waardoor je het scherm met de kaart niet hoeft te verlaten. Daarnaast worden de overnachtingstarieven van de campings die de Best Deal Camping Card accepteren overzichtelijk weergegeven. De nieuwe versie van CampingApp Nederlands is gratis te downloaden in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2015, 10:45
Categorie Apps
Onderwerpen camping, vakantie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.