CamHoodie-case voor iPhone 5 houdt paarse gloed tegen

De paarse gloed op foto's van de iPhone 5 is te voorkomen met een hoesje. De CamHoodie beweert voor 25 dollar de paarse waas te verminderen, met een soort afdakje boven de lens.

paarse gloedEr hoeft maar een probleem met de iPhone op te treden, of er zijn wel bedrijven die erop inspelen. Zo is er de paarse gloed die op foto’s kan verschijnen als je tegen de zon in fotografeert. Zelfs de Amerikaanse consumentenbond Consumer Reports bemoeide zich ermee en meldde (net als Apple) dat het gebruikelijk is bij smartphones met kleine camera’s. Toch ziet Fotodiox meteen kansen: ze hebben een soort bumpercase gemaakt, met een rubber klepje boven de lens. Die moet de lens flare tot een minimum beperken. Toch krijg je geen garantie dat de CamHoodie alle problemen met direct zonlicht oplost. Het ‘afdakje’ boven de lens is dan ook vrij klein.

Een veel betere oplossing heb je altijd bij de hand: gebruik gewoon je hand om de lens te beschermen tegen het schuin invallende zonlicht. De CamHoodie gaat $24,95 kosten en is alleen geschikt voor de iPhone 5. Je kunt nu een pre-order plaatsen en krijgt de case rond 30 oktober toegestuurd. Tegen die tijd is iedereen ‘purple waze gate’ waarschijnlijk alweer vergeten.

camhoodie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2012, 13:02
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.