Button TrackR: objecten terugvinden met tracker ter grootte van munt

De Button TrackR is een Bluetooth 4.0-ontvanger ter grootte van een muntje, waarmee je makkelijk je verloren voorwerpen terugvindt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Button TrackRPhone Halo heeft op Indiegogo de Button TrackR geïntroduceerd, een apparaatje ter grootte van een munt die je aan spullen kunt bevestigen. Een bijbehorende app kan een ingebouwd alarm laten afgaan, waardoor je het object makkelijk kan terugvinden. Ben je de Button TrackR buiten Bluetooth-bereik kwijtgeraakt, dan kun je in de app zien waar op de kaart het signaal exact verloren is gegaan.


Dit is niet het eerste apparaatje van Phone Halo waarmee je kwijtgeraakte spullen kunt terugvinden: afgelopen jaar stapte het bedrijf nog naar Kickstarter om de Wallet TrackR te bekostigen, een apparaatje dat ongeveer hetzelfde doet maar de grootte van een bankpas had. De Button TrackR moet vooral door zijn grootte interessant zijn. Daar is het apparaatje echter niet de enige in: de afgelopen maand besproken Trax is immers ook best klein en heeft een ingebouwde gps-ontvanger.

Een Button TrackR bestel je door 32 dollar op Indiegogo te doneren. Dat is inclusief verzendkosten. Gooi daar 15 dollar bovenop en je krijgt er twee toegestuurd. Het geld voor de Button TrackR is inmiddels nog binnen, met nog een maand te gaan om de campagne af te sluiten. De eerste TrackRs worden naar verwachting in augustus verstuurd naar donateurs. Je moet wel minstens een iPhone 4S hebben om de Button TrackR te gebruiken: het apparaatje benut namelijk Bluetooth 4.0. Deze techniek zorgt er ook voor dat de batterij het een jaar lang volhoudt.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1u0c8EAmF0Y

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 9:40
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.