Ember: iPhone-case met ingebouwde lamp voor nachtfotografie

De Ember is een iPhone-hoes met ingebouwde led-lampjes, waarmee het makkelijker is 's nachts te fotograferen.

Ember iPhone caseiPhone-fotografen lopen vanaf dag één al aan tegen de soms wat matige fotokwaliteit in lage lichtomstandigheden. Apple heeft in latere iPhones de nodige verbeteringen gemaakt door bijvoorbeeld een dubbele ledflitser toe te voegen, maar zelfs daarmee kan het lastig zijn om in het holst van de nacht een echt hoogwaardig resultaat te krijgen. iPhone-case Ember hoopt een oplossing te bieden voor deze nachtbrakers, in de vorm van een groot, warm LED-licht achterop je iPhone.

De Ember heeft 56 ingebouwde LED-lampjes, die door een filter een warm licht afgeven. Het is ook mogelijk om deze filter te vervangen of te verwijderen, zodat je de kleur van het licht kunt aanpassen. De iPhone-case gebruikt een 2200mAh-accu om de lamp van stroom te voorzien. Hierdoor is het ook mogelijk om de Ember los te trekken van je iPhone en als losse verlichting te gebruiken.

Ember flitser case vergelijking

Dit is alweer de tweede iPhone-case met ingebouwde flitser die we voorbij zien komen. In december 2013 probeerde de Lightstrap op Kickstarter ongeveer hetzelfde, met een prijskaartje van 87 dollar. Dit project wist uiteindelijk zijn doel niet te behalen. Hopelijk heeft de Ember meer succes. De makers van deze case doen ook een poging op Kickstarter, waar je 59 dollar plus 5 dollar aan verzendkosten kunt doneren om de case te bemachtigen. Met een streefbedrag van 30.000 dollar maakt de Ember het zichzelf wel een stuk makkelijker. De Lightstrap had 245.000 dollar nodig om een succes te worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2014, 15:08
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen case, flitser, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.