Blocks Camera featured

Blocks Camera: iPhone-camera laat je in 360 graden filmen

Met de Blocks Camera kun je 360-video's schieten, die vervolgens op je iPhone te bekijken, bewerken en delen zijn.

Blocks Camera 1De Blocks Camera ziet er flink wat anders uit dan de gebruikelijke camera’s. Van een afstand doet hij eigenlijk vooral denken aan een splitter die je tussen twee of drie rioolpijpen plaatst. Toch moet dit kleine apparaatje een stuk veelzijdiger zijn dan andere camera’s. Je kunt er namelijk 3D-beelden, panoramavideo’s en actieshots mee maken. Dat allemaal via een bijbehorende iOS-app.


Je vindt op de Blocks Camera in totaal drie camera’s, die allemaal naar een andere kant zijn gericht. Hiermee kan de camera continu opnemen, zodat er een panoramavideo van 360 graden ontstaat. Deze video kun je gelijk in de iPhone-app bekijken, waar je de beelden ook kunt bewerken en delen.

Blocks Camera 2

De Blocks Camera heeft een aantal opzetstukken waarmee je de camera’s functies kunt uitbreiden of verbeteren. Zo kun je bovenop de camera een batterijblok bevestigen waarmee je de accuduur verlengt. Of je zet twee armpjes op twee van de lenzen, zodat je 3D-video’s kunt schieten. Volgens de makers komt er daarnaast een LCD-blok, die ervoor zorgt dat je foto’s of video’s op de camera zelf kunt terugzien.

Je kunt de camera bestellen op Kickstarter. Voor een donatie van minstens 350 dollar krijg je een Blocks Camera toegestuurd in juli 2015. Daar wordt later nog een bedrag voor verzendkosten bovenop gerekend. En je bent er nog niet. Wil je een afstandsbediening en de extensie voor 3D-video’s? Dan betaal je nog eens 50 dollar extra.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 november 2014, 11:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, kickstarter
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.