Bepaal zelf wat je wilt zien in Twitterrific 5 for Twitter

Twitterrific 5 is nu een aardige Twitter-app voor erbij. Je kan de vermeldingen en DM-berichten vervangen door elke pagina die je wilt.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

twitterrificTwitter-app Twitterrific is vanaf nu helemaal naar je eigen hand te zetten. Je had al ruime keuze uit lettertypes, lettergrootte en een dag- of nachtstand, maar de nieuwe bewerkingsoptie gaat er nog overheen. Je kan de menuknoppen voor reacties en privéberichten ingedrukt houden en vervangen door je favorieten, trending topics, bewaarde zoekopdrachten of de lijsten die je volgt. Nieuwe tweets in zoekopdrachten en gesprekken worden bovendien automatisch bijgeladen, zodat je een zoekopdracht kan volgen als een volwaardige timeline. Is Twitterrific daardoor de ideale Twitter-app voor erbij?

Die functie werkt alleen als je op een Wi-Fi-verbinding zit, nadat je vanaf de vorige update ook de timeline al automatisch kon laten streamen. Een andere vernieuwing is dat je nu tweetcounters ziet bij alle pagina’s die je inlaadt. Ofwel: als je de zoekopdracht ‘iCulture’ in een tabblad hebt ingesteld, zie je aan het cijfer hoeveel ongelezen berichten er bij zijn gekomen. Om je niet te overdonderen met cijfers waar je niet tegenop kan lezen, zijn de tweetcounters wat kleiner gemaakt. Verder start de vernieuwde app sneller op

Twitterrific 5 Twitter-app indelenHet ontbreekt je als gebruiker bij Twitterrific aan niets. De applicatie ziet er verzorgd uit, bevat pushberichten en mutefilters waarmee je gebruikers en steekwoorden kan filteren uit je timelines.

Toch krijgt de app maar niet echt voet aan de grond. Twitterrific 5 for Twitter is in de Nederlandse App Store met 44 (hoge, dat wel) beoordelingen maar een bescheiden succes. Dankzij de nieuw in te richten pagina’s kan de applicatie wel eens een extra publiek aanspreken. Zo kan je een andere Twitter-app als basisapp gebruiken voor je vermeldingen en privéberichten bijvoorbeeld, en gebruik je Twitterrific bijvoorbeeld voor het makkelijk volgen van een televisieprogramma. In tegenstelling tot de zoekfunctie in veel andere apps, heb je hier de knop om een nieuwe tweet te schrijven namelijk altijd bij de hand.

Net als bij de vorige update, is de applicatie tijdelijk afgeprijsd van 2,69 euro naar 89 cent.

Downloaden: Twitterrific 5 for Twitter (tijdelijk €0,89, normaal €2,69, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:21
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.