iCulture Weekend: hartaanval voorspellen, Apple TV 4, gratis Tetris en meer

In iCulture Weekend: Apple wil een hartaanval voorspellen, 5 functies voor de ATV4, Tetris gratis te downloaden, spoilers voorkomen en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-interface-2In iCulture Weekend blikken we zoals je van ons gewend bent terug op het nieuws en de apps van het afgelopen weekend. Apple wil een hartaanval voorspellen door te luisteren naar je bloed, waarschijnlijk geen nieuwe iPad mini in 2014 en onze wensen voor de nieuwe Apple TV. En ook gratis Tetris via de Apple Store-app, een app die spoilers van populaire series voorkomt en meer nieuws en apps.

Apple werkt aan technologie om hartaanval te voorspellen

hart sneeuwGezondheid is een speerpunt voor Apple dit jaar. Naar verwachting zal de aankomende iWatch veel functies bevatten die hiermee te maken hebben. Maar het lijkt erop dat Apple nog een stap verder wil. Er wordt naar verluidt gewerkt aan technologie om met software en sensoren hartaanvallen te kunnen voorspellen. Het gaat om een sensortechnologie waarbij geluisterd wordt naar het geluid dat bloed maakt als het door de aderen vloeit.

Meer lezen: Apple werkt aan technologie om hartaanval te voorspellen

Meer nieuws dit weekend:

Sygic brengt gratis Speedometer snelheidsmeter voor iPhone uit

sygic-speedometerHeb je net een nieuwe auto gekocht, dan wil je natuurlijk wel weten hoe snel het gaat. Speedometer is een gratis app van Sygic waarmee je kunt kijken of je te hard rijdt. Nou zijn er natuurlijk wel meer apps waarmee je je snelheid kunt meten (de App Store barst bijna uit z’n voegen van de speedometer-apps), maar toch kan het zin hebben om Sygic’s nieuwe app een kans te geven. Ten eerste: hij is gratis en zonder reclame, terwijl je bij andere apps vaak knipperende banners in beeld hebt. Ten tweede: deze app kan veel meer dan alleen kijken hoe snel je gaat. Je kunt er ook een logboek mee maken, zodat je precies de afgelegde afstanden, ritten en andere handige statistieken te zien krijgt.

Meer lezen: Sygic brengt gratis Speedometer snelheidsmeter voor iPhone uit

Meer apps dit weekend:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2014, 12:56
Categorie Round-up
Onderwerp iculture weekend

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.