Bellabeat Leaf Chakra

Bellabeat Leaf Chakra laat je ontstressen met kristallen

Bij wearables denk je misschien aan plastic armbanden, maar je kunt ook een wearable om je hals hangen. De Bellabeat Leaf Chakra bevat volgens de fabrikant 'connected' kristallen die voor rust en harmonie of juist voor kracht zorgen. Gezien op IFA 2018.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Bellabeat Leaf Chakra

Beallabeat maakte eerder al de Bellabeat Leaf en Leaf Urban-hangertjes voor om je nek. Bij deze nieuwe modellen is er iets nieuws toegevoegd, zogenaamde ‘helende’ kristallen. Je kunt kiezen uit twee uitvoeringen: Love en Power. Love bevat rozenkwarts voor mensen die behoefte hebben aan rust en harmonie, terwijl onyx is gericht op mensen die kracht en bescherming zoeken. De rest van het sieraad is gemaakt van een composiet van hout met staal. Het idee is dat je tech om je nek hebt hangen, zonder dat het eruit ziet als een stuk elektronica. Je kunt deze hangertjes om je nek dragen, of met een clip aan je kleding, waarbij de batterij ongeveer een half jaar meegaat bij dagelijks gebruik.


Het halssieraad meet je activiteiten, slaap, cyclus en stressniveau. Dat laatste wordt berekend met eigen algoritmen die Bellabeat heeft ontwikkeld. Er zitten 20 meditatiesessies en ademhalingsoefeningen in de bijbehorende app voor iPhone en Android. En de wearable waarschuwt als je te lang stil zit.

Bellabeat Leaf

Alles is erop gericht om lichaam en geest in balans te brengen. Of dat gaat werken met ‘connected’ kristallen is afhankelijk van de vraag of je gelooft in de werking van kristallen. Voor wie liever bij de specs blijft: met een IPX6-rating is het hangertje spatwaterbestendig, maar je moet er niet mee gaan zwemmen.

Bellabeat Leaf Chakra

Het geheel werkt op een knoopcelbatterij. Bellabeat heeft nog geen prijs en releasedatum bekendgemaakt, maar als je iemand kent die zoiets wel zou willen dragen, dan is het te hopen dat de hangertjes voor de feestdagen in de winkel ligt.

Bellabeat Leaf Chakra

Kan je daarop niet wachten, dan kun je de voorganger Bellabeat Leaf nu al gewoon in de winkel vinden voor een prijs rond de 140 euro. Ook verkrijgbaar: de Bellabeat Leaf Nature voor rond de 100 euro. Meer info over de nieuwe modellen vind je bij de fabrikant.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2018, 17:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen ifa 2018, relax, stress
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.