Belkin Ethernet met Lightning-adapter.

Apple verkoopt nu de Belkin Ethernet met Lightning-adapter

Voor bedrade verbinding op je iPhone en iPad

Wil je je iPhone of iPad via een kabel verbinden met het internet? Deze nieuwe Belkin-adapter zorgt voor een bedrade verbinding en je kan tegelijkertijd je iPhone of iPad opladen. Dat kan op twee manieren.

In de meeste gevallen maak je met je iPhone of iPad verbinding met internet via Wi-Fi, maar er zijn ook gevallen dat een bekabelde verbinding makkelijker is. Vooral voor de iPad kan dit van pas komen, denk bijvoorbeeld aan het onderwijs of op een plek waar een iPad op een vaste plek staat. Dit is bijvoorbeeld het geval als je de iPad als HomeKit-hub gebruikt. Met deze Ethernet met Lightning-adapter van Belkin zorg je ervoor dat je iDevice altijd verbonden is en van stroom voorzien wordt. De adapter kost €99,95 bij de Apple Store.

Belkin Ethernet met Lightning-adapter

Deze adapter bestaat al wat langer, maar is nu ook beschikbaar in de Apple Store. De adapter is speciaal ontworpen voor iPhone en iPad en heeft aan het uiteinde een Lightning-aansluiting. In de adapter zelf steek je een ethernetkabel voor vast internet en er is ook een ingang voor een gewone Lightning-kabel om je toestel op te laden.

Poorten van de Belkin Ethernet met Lightning-adapter.

De adapter ondersteunt ook Power over Ethernet (PoE). Dit betekent dat je ook zowel internet als stroom kan verkrijgen via een enkele Ethernet-kabel. Je hebt de Lightning-aansluiting in de adapter dan dus over om bijvoorbeeld nog een accessoire op aan te sluiten. De adapter ondersteunt 480 Mbps via de ethernetverbinding en levert 12W aan stroom.

Via de Belkin Connect-app hou je de adapter up-to-date, zodat je zeker weet dat hij ook bij toekomstige iOS-versies blijkt werken. De adapter is net als andere Belkin-accessoires MFi-gecertificeerd en kost €99,95 bij de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.