Belgische iPhone nu met gespreide betaling te koop

In België kun je de iPhone nu op krediet kopen. Met de gespreide betaling ben je nauwelijks duurder uit en je mag het aankoopbedrag over 18 maanden uitsmeren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kopen op kredietAls je een zonnebank, vaatwasmachine of ander duur apparaat wilt kopen zie je in de winkel wel eens een bordje staan: “Slechts 20 euro per maand!” Het gaat bijna altijd om een betalingsregeling waar je maanden aan vastzit en veel te duur uit bent.
In België is het vanaf deze week ook mogelijk om de iPhone op krediet te kopen. Gelukkig vallen de extra kosten wel mee.

Je betaalt eenmalig €99 voor de 8GB iPhone of €189 voor de 16GB iPhone. Vervolgens zit je anderhalf jaar vast aan een betaalplan van €25 per maand. In totaal ben je maar €24 extra kwijt dan wanneer je de iPhone in één keer had afgerekend.

Mobistar heeft een enquête gehouden onder klanten, waaruit blijkt dat ze voorstander zijn van gespreide betaling voor de iPhone. Sinds afgelopen dinsdag heeft Mobistar het kopen op krediet ingevoerd. En ja, zo wordt de iPhone steeds bereikbaarder, ook voor mensen met een kleine portemonnee.

Meer info: La Derniere Heure via iPhonic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers
Onderwerp betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.