ING Smart Banking Touch ID vingerafdruk

Belgische ING Smart Banking vernieuwd met Touch ID

De Belgische ING Smart Banking app voor iPhone is voorzien van een nieuw uiterlijk, beleggingen inzien en beveiliging met je vingerafdruk.

ING Smart Banking Touch ID vingerafdrukJe bankzaken beveiligen met je vingerafdruk. Het is voortaan mogelijk in de Belgische applicatie van de ING-bank; ING Smart Banking. Die kreeg een update waardoor de applicatie Apple’s Touch ID-vingerafdruk ondersteunt op de iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Je kan er daarna voor kiezen je bankzaken te openen met je vingerafdruk of je ‘ouderwetse’ toegangscode.

ING Smart Banking oranje hoofdmenu ING Smart Banking transacties

ING Smart Banking is een applicatie speciaal voor Belgische klanten en verschilt dus van het Nederlandse ING Bankieren. Smart Banking werd in het nieuw gestoken met een oranje-lichtgrijze uitstraling, een strak uiterlijk en meer opties om je bankzaken te regelen dan voorheen. Het is daarnaast ook mogelijk om je beleggingen te volgen in de applicatie.

De applicatie mist wel de eyecatcher van de Nederlandse evenknie. Die biedt sinds een update in oktober de mogelijkheid om transacties met je stem klaar te zetten via spraakassistent Inge. We hebben ING Nederland gevraagd wanneer de Nederlandse app voorzien wordt van Touch ID-beveiliging.

Lees ook: Alles wat je moet weten over Touch ID

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2014, 17:41
Categorie Apps
Onderwerpen ing bankieren, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.