Bel-app Ziggo Bapp nu voor alle abonnees beschikbaar

Ziggo heeft de bel-applicatie Ziggo Bapp vandaag beschikbaar gesteld voor alle abonnees. Dit heeft de provider bekendgemaakt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Ziggo BappZiggo heeft de iOS-applicatie Ziggo Bapp beschikbaar gesteld voor alle abonnees. De app stond al een tijd in de App Store, maar was tot vandaag enkel te gebruiken door een kleine groep testgebruikers. Met Ziggo Bapp kun je vanaf de iPhone bellen met je vaste telefoonabonnement. De app maakt gebruik van een internetverbinding via Wi-Fi. Omdat je het nummer van je vaste telefoonnummer gebruikt, betaal je bij het gebruik van Ziggo Bapp geen mobiele belkosten.

Ziggo Bapp zorgt ervoor dat je in theorie geen vaste telefoon meer nodig hebt: alleen de app is genoeg om met je vaste telefoonlijn te bellen. We horen echter van app-gebruikers dat ze alleen zelf kunnen bellen met Bapp. Gebeld worden is niet mogelijk:

Voor het gebruik van Ziggo Bapp heb je uiteraard een telefoonabonnement bij de provider nodig. Abonnees met een VolopBellen Altijd-abonnement bellen gratis naar mobiele en vaste nummers binnen Nederland.

De iOS-app van Ziggo is niet de enige in zijn soort: UPC bracht in april de UPC Phone App uit, waarmee je ongeveer hetzelfde kunt doen. Deze werd echter wegens problemen uit de App Store gehaald. De apps hoeven hoe dan ook niet met elkaar te concurreren: UPC’s moederbedrijf zou namelijk Ziggo willen overnemen. Een overname die druk wordt onderzocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 22:56
Categorie Apps
Onderwerp ziggo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.