Beats Neighborhood Collection.

De Beats-koptelefoons zijn er nu in vier nieuwe kleuren in de Apple Store

Voor iedereen die nog op zoek was naar een nieuwe Beats-koptelefoon is er nu goed nieuws. Met de Neighborhood Collection heb je nu de keus tussen vier nieuwe kleuren.

De nieuwste Beats-koptelefoons zijn er nu ook in een aparte Neighborhood Collection. Het gaat om zowel de Solo3 Wireless als de Powerbeats3 die je in vier nieuwe kleuren kunt kopen. Je hebt de keuze uit onder andere kobaltblauw en asphaltgrijs. Daarnaast is de Pill+-speaker ook verkrijgbaar binnen deze nieuwe lijn van Beats. Je kunt deze nieuwe kleuren kopen via de Apple Store.

Beats Neighborhood Collection.

Beats Neighborhood Collection voor Solo3, Powerbeats 3 en Pill+

De Neighborhood Collection is een nieuwe lijn van verschillende Beats-producten. Behalve de vier nieuwe kleuren, gaat het om exact dezelfde koptelefoons en speakers en zijn ze ook gelijk geprijsd. De Solo3 en Powerbeats 3 zijn uitgerust met Apple’s W1-chip. Hierdoor maken ze extra snel verbinding met je iPhone of iPad en wordt de koppeling ook gesynchroniseerd met al je apparaten, net als bij de AirPods.

Voor deze twee koptelefoons zijn er vier nieuwe kleuren beschikbaar: asfaltgrijs, wijnrood, olijfgroen en kobaltblauw. De Beats Solo3 Wireless kost €299,95 en de Powerbeats 3 is verkrijgbaar voor €199,95. Naast de nieuwe kleuren kun je de koptelefoons ook nog in de reeds bestaande kleuren kopen.

Naast deze twee koptelefoons is ook de draagbare speaker Pill+ in de Neighborhood Collection opgenomen. De keuze is hier echter beperkter, want deze speaker is (naast de bestaande witte, zwarte en rode variant) verkrijgbaar in asfaltgrijs en olijfgroen. De Beats Pill+ kost €199,95. Andere koptelefoons en speakers, waaronder de allernieuwste BeatsX-oortjes, behoren niet tot deze speciale selectie van Beats.

Beats Neighborhood Collection voor koptelefoons en speaker.

Zowel de Solo3 Wireless als de Powerbeats 3 zijn direct op te halen in de fysieke Apple Stores en online te bestellen. De Beats Pill+ is pas vanaf aanstaande woensdag in de fysieke winkels te koop. Je kunt hem echter wel al meteen online aanschaffen. Goed om te weten is dat Apple momenteel ook een Back to School-actie heeft. Bij een in aanmerking komende Mac of iPad Pro kun je een gratis Beats-koptelefoon krijgen. Helaas behoort de nieuwe Neighborhood Collection niet tot deze actie. Als je recht hebt op een gratis Beats-koptelefoon, kun je dus alleen kiezen uit de reeds bestaande kleuren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2017, 18:49
Categorie Accessoires
Onderwerp beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.