Beats Solo 2 Wireless in roségoud.

Beats Solo 2 Wireless en urBeats-oordopjes nu ook in roségoud

Twee koptelefoons van Beats by Dr. Dré zijn uitgevoerd in een nieuwe kleur. Zowel de Beats Solo 2 Wireless als de urBeats-oortjes zijn verkrijgbaar in roségoud.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Afgelopen voorjaar brachten Apple en Beats by Dr. Dré de Beats Solo 2 Wireless in de bekende iPhone-kleuren op de markt, maar in de tussentijd is er een hip kleurtje bijgekomen. Sinds de iPhone 6s brengt Apple ook roségouden toestellen op de markt, want ook de Apple Watch Sport is in het roségoud verkrijgbaar. Vandaag heeft Apple de Beats Solo 2 Wireless-koptelefoon en urBeats-oordopjes in dezelfde roségouden kleur uitgebracht.

Beats Solo 2 Wireless in roségoud.

Beats Solo 2 Wireless en urBeats-oordopjes in roségoud

De Beats Solo 2 Wireless is een draadloze on-ear koptelefoon en is het eerste product uit de Beats by Dr. Dre-lijn sinds de overname van Apple. Omdat het een draadloze koptelefoon betreft, is deze ook te gebruiken in combinatie met de Apple Watch. Met de Beats Solo 2 Wireless kun je ook bellen, de muziek bedienen en het volume aanpassen. Heb je toch liever een gewone set oordopjes voor je roségouden iPhone 6s, dan zijn ook de urBeats-oordopjes beschikbaar in deze nieuwe kleur. Het gaat hier om zogenaamde in-ear oortjes en dankzij de knoppen kun je er ook telefoongesprekken mee voeren.

urBeats-oordopjes in roségoud.

De Beats Solo 2 Wireless en urBeats-oordopjes zijn vanaf vandaag in de nieuwe roségouden kleur te bestellen. De Beats Solo 2 Wireless kost bij de Apple Store €299,95, terwijl de urBeats-oordopjes voor €99,95 van jou zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 19:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, koptelefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.