Spark-Icoon.

Mail-app Spark werkt nu volledig samen met Exchange-accounts

De slimme e-mailapp Spark heeft nu volledige ondersteuning voor Exchange-accounts. Dankzij de laatste update worden alle functies van Exchange gecombineerd met die van Spark.

Spark-Icoon.De slimme e-mailapp Spark van ontwikkelaar Readdle heeft een hele fijne update gekregen. Dankzij deze nieuwste update is het mogelijk om volop gebruik te maken van Exchange-accounts. Spark had al ondersteuning voor bekende e-mailclients zoals Gmail, iCloud en Outlook. Daarnaast zijn er enkele bugs opgelost en is de app verder verbeterd.

Exchange-accounts in Spark

Spark met Exchange-accounts.Door de ondersteuning van Exchange Web Services is het nu ook mogelijk om belangrijke zakelijke e-mails te ontvangen in de Spark-app. Exchange beschermt je gegevens en biedt grotere en betrouwbare postvakken. De volledige ondersteuning voor Exchange heeft even geduurd, maar met versie 1.3 is het eindelijk zo ver. In Spark worden e-mails slimmer aangepakt door te kijken of een mail persoonlijk is of slechts een nieuwsbrief betreft. Verder heeft de ontwikkelaar in deze release enkele bugs opgelost en is de app verder verbeterd.

Over enkele weken verschijnt Spark ook voor de iPad. Tegelijk met deze update zal Spark ook in de landscape mode werken, waardoor je je toestel een kwartslag kan draaien. Readdle werkt ook aan een Mac-versie van Spark, maar wanneer die verschijnt is nog niet bekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 17:25
Categorie Apps
Onderwerp spark

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.