Woorden-icon

Muiswerk Woordenboek-app voortaan gratis, met vernieuwd design

De Woorden! woordenboek-app van Muiswerk is voortaan gratis en heeft afkoopbare reclames gekregen. Het woordenboek is volledig gratis en ook offline te gebruiken. Ook is het design vernieuwd.

Woorden-icon De gratis versie van het digitale woordenboek van Muiswerk is vandaag samengevoegd met de betaalde versie. Dit maakt het volledige woordenboek voortaan gratis, al staat er wel reclame in. Die reclames zijn echter af te kopen met een in-app aankoop. Ook is het uiterlijk van de app er op vooruit gegaan.


De Muiswerk Woorden!-app bevat meer dan 80.000 populaire Nederlandse woorden, die allemaal voorzien zijn van een uitgebreide uitleg, synoniemen en een foto. Als je de app eenmaal geïnstalleerd hebt kun je hem ook offline gebruiken.

Woorden! zoekt ook op klank

Ook mensen die minder bekend zijn met de Nederlandse taal kunnen er hun voordeel mee doen dankzij de zoekfunctie die ook op klank werkt. Dit zorgt ervoor dat als je een woord met een spelfout invult, deze (na even wachten) alsnog het correcte woord laat zien in de resultaten.

Muiswerk Muiswerk

De Muiswerk Woordenboek-app had eerst een gratis en betaalde versie, maar die zijn vanaf vandaag samengevoegd. Dit zorgt ervoor dat nu het volledige woordenboek gratis te gebruiken is, al is er op de onderkant van het scherm ruimte vrijgemaakt voor reclame.

Deze is af te kopen met een in-app aankoop van 1,99 euro. Met die aankoop ontgrendel je ook een uitgebreidere zoekfunctie, de mogelijkheid om een foto toe te voegen, woorden delen via mail en het versturen van een gevonden woord naar een printer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2015, 20:11
Categorie Apps
Onderwerp woordenboek
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.