Autoruit als projectiescherm voor de iPad

Een tip om 's avonds film te kunnen kijken in de auto: gebruik de autoruit als projectiescherm. Vooral als het donker is werkt dat erg goed.

autoruitEen ideetje voor mensen die ‘s avonds in de auto een tijdje moeten wachten, bijvoorbeeld wanneer je iemand moet afhalen: kijk ondertussen een filmpje met de autoruit als projectiescherm! Vooral als het schemerig is werkt dit erg goed: leg de iPad op het dashboard, met het scherm naar boven. Door de spiegeling van de autoruit kun je alles prima zien. Moderne auto’s hebben namelijk een speciale coating op de ruit, waardoor het licht extra goed gereflecteerd wordt. Sluit je de iPad bovendien aan op de speakers, dan heb je helemaal een rijdende bioscoop gecreëerd.

Leg je de iPad wat verder weg, dan wordt het beeld kleiner. Dichterbij levert een grotere projectie op. Het grootste nadeel is dat ondertitels gespiegeld worden weergegeven. Een ander aandachtspunt is dat je beter de autodeuren kunt vergrendelen, omdat je misschien wat veel aandacht trekt met je rijdende bioscoop. Natuurlijk doe je dit alleen wanneer de auto stilstaat.

ipad autoruit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2010, 23:09
Categorieën Apps, iOS
Onderwerpen auto, ipad, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.