ARK: draadloze iPhone-oplader met 5200mAh-accu

De ARK is een draadloze iPhone-oplader met bijbehorende case en een 5200mAh-accu.

ARK 1De ARK is een draadloos oplaadstation voor je iPhone, dat qua vorm wel wat wegheeft van een Apple TV. Een ingebouwde 5200mAh-accu maakt het mogelijk om de iPhone hiermee tot drie keer op te laden zonder dat je een stopcontact of een oplaadkabel hoeft te gebruiken. Je steekt de iPhone in de bijbehorende case, legt hem op de ARK en hij wordt gelijk voor je opgeladen.

Inmiddels zijn er wel meer accessoiremakers die een inductielader met bijbehorende iPhone-case verkopen, al heeft lang niet ieder oplaadstation een ingebouwde accu zodat je hem ook buitenshuis kunt gebruiken. Afgelopen jaar schreven we wel over een aantal andere accessoires die draadloze oplaadfunctionaliteit gebruikten, zoals de WiFlux en de Everpurse. De ARK wil zich vooral richten op iedereen die lange tijd van huis is: de accu biedt genoeg stroom om je iPhone meerdere malen op te laden. Het apparaatje kan daarnaast andere devices opladen met behulp van een extra USB-poort. Je hoeft hierdoor niet altijd de oplaadcase bij je te hebben.

Voor een iPhone-accu is de ARK wel iets duurder dan je misschien gewend bent: je krijgt de batterij met bijbehorende iPhone-case toegestuurd als je minstens 69 dollar plus 20 dollar aan verzendkosten doneert. Het project moet wel slagen voor je geld wordt afgeschreven en de accu op de post gaat, maar de kans lijkt groot dat dit wel gaat gebeuren: met nog anderhalve maand te gaan zitten ze al over de helft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2014, 18:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.