Gerucht: ‘12,9-inch iPad Pro eind derde kwartaal 2014 beschikbaar’

De iPad Pro met 12,9-inch scherm is op zijn vroegst aan het einde van het derde kwartaal in 2014 beschikbaar, aldus Digitimes.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ipad-air-review-4Apple zal vermoedelijk aan het einde van het derde kwartaal in 2014 een grotere iPad op de markt brengen. Dit beweren bronnen binnen de industrie tegenover Digitimes. De geruchten gaan wederom over de 12,9-inch iPad die in eerdere berichten al voorbij kwam, inmiddels vaak de iPad Pro genoemd. Met de introductie van deze grote iPad zou Apple drie iPad-modellen op de markt hebben: de iPad mini, de iPad Air en de iPad Pro.

De 12,9-inch iPad Pro zou concurreren met Samsung’s 12,2-inch tablets die onlangs op de markt zijn gebracht. Apple zal volgens de bronnen naast een iPad Pro ook nieuwe modellen gebaseerd op de huidige iPads introduceren. Apple zou productiepartners al hebben gevraagd om onderdelen voor de nieuwe iPad mini en iPad Air te fabriceren.

Apple zal volgens Digitimes 80 tot 90 miljoen iPads verschepen in 2014. Dat is meer dan de verwachte 60 tot 70 miljoen tablets die Samsung op de markt zou brengen. Zoals bij andere geruchten is het uiteraard nog even afwachten of de beweringen van Digitimes kloppen. De site staat er om bekend het niet altijd bij het rechte eind te hebben. De site wist wel vrij vroeg te vertellen over Apple’s plannen met de iPad Air en iPad mini Retina.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2014, 12:58
Categorieën Geruchten, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.