AppsFire App Star Award winnaars bekend gemaakt op LeWeb

AppsFire heeft de drie winnaars bekend gemaakt van de App Star Awards. Hierin werd gevraagd voor innovatieve ideeën voor het iPhone-platform.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Appsfire App Star Awards iPhoneOp het internetevent LeWeb in Parijs zijn vandaag een aantal prijzen uitgereikt. Ditmaal niet aan iPhone-applicaties die al in de App Store staan, zoals Apple in de iTunes Rewind 2009 gedaan heeft, maar prijzen voor applicaties die innovatief zijn voor het iPhone-platform. Er zijn drie winnaars gekozen in de drie categorieën: games, utilities en entertainment. Er waren in totaal 35 applicaties die meededen aan de competitie. Sketch Nation, Here File, File! en Cookmate zijn uiteindelijk de grote winnaars geworden.

Deze drie applicaties zijn volgens AppsFire het meest innovatief voor het iPhone-platform. Alle applicaties zijn nog niet in de App Store te vinden. We zullen de winnaars hieronder kort beschrijven. Wil je zien welke andere innovatieve finalisten er waren, dan kun je dat op de videopagina van AppsFire bekijken.

Sketch Nation

In de categorie Games heeft Sketch Nation gewonnen. Het is een concept wat je helpt om je eigen spellen te maken via een applicatie. Je tekent een figuur, je maakt er een foto van en het wordt automatisch een spelelement in je eigen spel.

Here, File File!

In de categorie Utilities is Here, File, File! de winnaar geworden. Deze applicatie beschrijft een concept waarmee je de volledige inhoud van je Mac overal ter wereld ter beschikking kunt hebben op een makkelijke en gebruiksvriendelijke manier.

Cookmate

In de categorie Entertainment was het Cookmate die met de hoofdprijs naar huis ging. Deze iPhone-applicatie geeft je op basis van de inhoud van je koelkast suggesties voor gerechten die je klaar kunt maken. Mocht je bepaalde ingrediënten niet in je koelkast hebben die benodigd zijn, dan kun je deze direct op je boodschappenlijstje zetten. Eenmaal in de winkel gekocht kun je ze aanvinken als gekocht en kun je het gerecht klaar gaan maken.

Zo zie je maar weer dat het iPhone-platform nog altijd innovatieve ideeën in petto voor ons heeft. Heb jij ook zo’n idee? Blijf er dan niet te lang mee zitten, maar zoek een ontwikkelaar die samen met jou het idee uit wil werken. Weet je er geen of ken je er geen, dan mag je natuurlijk ook altijd even contact met mij opnemen via dit e-mailadres.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2009, 22:28
Categorieën iDevices, Round-up
Onderwerpen appsfire, award, prijzen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.