Motorola Droid is dé gadget van 2009 volgens TIME reporter

Peter Ha heeft de iPhone 3GS op plaats 4 gezet bij TIME's product van het jaar 2009. De Motorola Droid staat dit jaar op 1. Wat vind jij het beste product van het jaar?

TIME's beste gadget van het jaar 2009 - de iPhone op plaats 4De iPhone is al jaren aanwezig in de top 3 als het gaat om gadget van het jaar, ook in de lijstjes van TIME. De iPhone was daar in 2007 zelfs het product van het jaar. Dit jaar ligt het toch net even wat anders bij het gadgetoverzicht 2009 van Peter Ha, reporter bij TIME magazine. Hij plaatst de iPhone 3GS dit jaar op een 4e positie, winnaar is de Motorola Droid. Daarmee zijn de Dyson Air Multiplier en de Nook de iPhone 3GS gepasseerd. Ha koos de Droid onder meer vanwege het 3,7 inch touchscreen en de aanwezigheid van een fysiek toetsenbord.

De video waarin Peter op een ‘creatieve’ manier zijn lijst presenteert is hieronder te bekijken. (niet geschikt voor de iPhone)

Toch geeft Peter aan dat de iPhone een van de beste gadgets aller tijden is. Volgens hem hoort de iPhone thuis in het rijtje met bijvoorbeeld de Nintendo NES en de polaroid camera. Toch wel een aparte conclusie zou je denken. Wat vinden jullie dé gadget van 2009? Is het nog steeds de iPhone voor jullie of zijn jullie het eens met Peter Ha?

Bron: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2009, 17:00
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.