iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Apps Amuck: gratis iPhone-tutorials voor ontwikkelaars

Apps Amuck is een nieuwe website, die de komende 31 dagen steeds een andere applicatie zal presenteren, met een tutorial hoe je deze kunt maken.

Apps AmuckSinds Apple de NDA voor de iPhone SDK heeft laten vervallen, zijn er geen beperkingen meer om conferenties te organiseren en boeken te publiceren over het ontwikkelen van iPhone-apps. De nieuwe dienst Apps Amuck grijpt ook z’n kans: via deze website ga je de komende maand elke dag een andere applicatie leren ontwikkelen. De filosofie daarbij is: ‘Het is beter om kleine stapjes te nemen dan meteen aan een gigantisch project te beginnen’. De tutorials die je elke dag op de website kunt vinden, gaan steeds in op een ander aspect zoals het vinden van je locatie of het bepalen van je IP-adres.

Je ziet steeds een screenshot van de applicatie, een beschrijving en je kunt de broncode downloaden om er zelf mee aan de slag te gaan. Als je een developer provisioning file hebt (en dus geaccepteerd bent als iPhone-ontwikkelaar), kun je de applicatie ook op je iPhone of iPod touch installeren. Ga snel aan de slag, want ze zijn al bij applicatie #12!

Meer info: Apps Amuck

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2008, 21:30
Categorie Apps
Onderwerpen developers, ontwikkelaars, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.