Apple TV 7.0 beta 3 nu beschikbaar

Apple heeft de derde beta van Apple TV 7.0 beschikbaar gesteld. Versie 7.0 biedt voornamelijk integratie met iOS 8 voor de Apple TV.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV 7.0Apple heeft software-update 7.0 beta 3 uitgebracht voor de Apple TV. De update hangt nauw samen met de nieuwste beta van iOS 8: met Apple TV 7.0 worden iOS 8-functies zoals Family Sharing toegevoegd. Een mysterieuze OS X-notificatie wijst bovendien op ondersteuning voor Continuity en Handoff op de Apple TV. Er is geen beta voor de tweede generatie Apple TV beschikbaar gesteld; je kunt deze beta dus alleen installeren op de derde generatie ATV3 met 1080p-resolutie.


Apple TV 7.0 beta 3 is beschikbaar in het Apple Dev Center en is te installeren met behulp van iTunes. De update is mogelijk ook te downloaden via het instellingenscherm van de Apple TV, maar dan moet je wel een eerdere betaversie hebben geïnstalleerd. Het Apple Dev Center is enkel toegankelijk voor ontwikkelaars. De betasoftware is ook alleen door ontwikkelaars en testers te installeren.

Apple werkt altijd gelijktijdig aan iOS-updates en nieuwe software voor de Apple TV. Meestal bevat de Apple TV-software daarom ook voornamelijk iOS-functies zoals Family Sharing. Van unieke Apple TV-opties en interfaceveranderingen is al tijdenlang geen sprake. Apple stelt af en toe nieuwe Apple TV-kanalen beschikbaar, maar hier is al tijdenlang geen update meer voor vereist.

Releasenotes zijn voor Apple TV 7.0 beta 3 niet bekendgemaakt.

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. De Apple TV is een woninghub voor HomeKit en wordt geleverd met de Siri Remote. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2022. Voor de beste prijzen lees je ons artikel over een Apple TV kopen.

Apple TV

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.