Apple TV 7.0

Apple TV 7.0 beta 3 nu beschikbaar

Apple heeft de derde beta van Apple TV 7.0 beschikbaar gesteld. Versie 7.0 biedt voornamelijk integratie met iOS 8 voor de Apple TV.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV 7.0Apple heeft software-update 7.0 beta 3 uitgebracht voor de Apple TV. De update hangt nauw samen met de nieuwste beta van iOS 8: met Apple TV 7.0 worden iOS 8-functies zoals Family Sharing toegevoegd. Een mysterieuze OS X-notificatie wijst bovendien op ondersteuning voor Continuity en Handoff op de Apple TV. Er is geen beta voor de tweede generatie Apple TV beschikbaar gesteld; je kunt deze beta dus alleen installeren op de derde generatie ATV3 met 1080p-resolutie.

Apple TV 7.0 beta 3 is beschikbaar in het Apple Dev Center en is te installeren met behulp van iTunes. De update is mogelijk ook te downloaden via het instellingenscherm van de Apple TV, maar dan moet je wel een eerdere betaversie hebben geïnstalleerd. Het Apple Dev Center is enkel toegankelijk voor ontwikkelaars. De betasoftware is ook alleen door ontwikkelaars en testers te installeren.

Apple werkt altijd gelijktijdig aan iOS-updates en nieuwe software voor de Apple TV. Meestal bevat de Apple TV-software daarom ook voornamelijk iOS-functies zoals Family Sharing. Van unieke Apple TV-opties en interfaceveranderingen is al tijdenlang geen sprake. Apple stelt af en toe nieuwe Apple TV-kanalen beschikbaar, maar hier is al tijdenlang geen update meer voor vereist.

Releasenotes zijn voor Apple TV 7.0 beta 3 niet bekendgemaakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2014, 9:53
Categorieën iDevices, iOS
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.