Apple-patent toont mogelijk bewijs voor firmware 1.1.3

Een bestaand patent van Apple zou aanwijzingen bevatten dat de geruchten over iPhone firmware 1.1.3 daadwerkelijk kloppen. Er zouden echter nog meer functies in 1.1.3 bijkomen, zoals knip-en-plak.

iconen verplaatsenEr is de afgelopen dagen nogal wat discussie geweest of de berichten, screenshots en video rond iPhone firmware 1.1.3 wel echt waren. Een Apple-patent van een tijdje geleden zou echter aanwijzingen bevatten dat Apple inderdaad van plan is om de interface van een touchscreen-apparaat aanpasbaar te maken, zo schrijft hrmpf . Het gaat daarbij om een apparaat met antenne.

Het patent beschrijft ook het wiggle-effect wanneer de iconen naar een andere plaats worden gesleept. Ook is er een alternatieve weergave waarbij de iconen rondcirkelen.

Ondertussen bericht MacSoop dat tijdens MacWorld Expo (vanaf 15 januari) inderdaad een software-update voor de iPhone beschikbaar komt. Naast de functies die Gear Live heeft getoond, zou de update ook een Copy/Paste-functie en nog wat andere verbeteringen bevatten, zoals meer stabiliteit.

Om een einde te maken aan alle brandende vragen heeft Gear Live een iPhone 1.1.3 FAQ samengesteld waarvan inmiddels deel 2 is verschenen. Het bevat vooral een (tamelijk oninteressante) opsomming van dingen die vooral niet kunnen: geen wijziging in landschapsmodus, geen Spaans toetsenbord, geen groeps-SMS, geen mogelijkheid om SMS-notificatie uit te schakelen, geen synchronisatie van notities, etc.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 januari 2008, 15:54
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen firmware, patenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.