Goedkope iPhone FM-transmitter van IPMart

IPMart heeft een goedkope FM-zender uitgebracht, waarmee je via de autoradio naar je iPhone kunt luisteren. Qua functies verschilt het accessoire niet zoveel van de al bestaande transmitters, dus IPMart zal het vooral van de lage prijs moeten hebben.

FM TransmitterEr zijn op dit moment genoeg radio-transmitters voor de iPod, maar voor de iPhone zie je ze nog niet zoveel. IPMart heeft nu een FM-zender uitgebracht die speciaal voor de iPhone is bedoeld. De IPMart iPhone FM Transmitter heeft een LCD-scherm, twee knoppen voor het afstemmen op het gewenste kanaal en een hoge gevoeligheid: minder dan 80 dBm per 1%, voor wie dat iets zegt.

In de verpakking vind je een FM-zender, een usb-kabel en een autolader. De usb-kabel is bedoeld om de transmitter thuis met je (digitale) stereosysteem te verbinden. Weinig verschil dus met de al bestaande FM-zenders, dus IPMart moet het vooral hebben van de lage prijs: $24,29 en geen cent minder. Toch wel: als je 3 of meer koopt zakt de prijs naar 22,86 dollar (plus verzendkosten).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2008, 16:57
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.