iphone 6

Apple ontkent: ‘We willen geen provider worden’

Apple gaat geen telecomprovider starten, aldus een woordvoerder van Apple. Volgens geruchten had Apple wel providerplannen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 simkaartHet was even voer voor geruchten: Apple zou van plan zijn om als provider actief te worden in Europa en de Verenigde Staten. Ze wilden daarbij gebruik maken van de bestaande telecomnetwerken. Gaat Apple dan toch echt de concurrentie aan met providers zoals Vodafone, T-Mobile en KPN? Kennelijk niet. Een woordvoerder van Apple ontkent namelijk dat er plannen zijn om provider te worden. Hier zou intern ook niet over zijn gesproken.

Een woordvoerder van Apple ontkent de providerplannen tegenover CNBC:

Het is vrij opmerkelijk dat Apple de geruchten ontkent: Apple staat er om bekend nooit op geruchten te reageren. Mogelijk vreest Apple van de gevolgen die het provider-gerucht met zich mee zouden brengen. Op het moment werkt Apple samen met telecombedrijven om de iPhone te verkopen, en om abonnementen aan te bieden binnen de Apple Store.

Er zijn al een tijdje geruchten over Apple’s providerplannen. Apple introduceerde in de iPad Air 2 een eigen Apple-simkaart, waarmee je tussen telecomproviders kunt wisselen. Deze Apple Sim is nog niet voor de iPhone beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2015, 19:38
Categorie Geruchten
Onderwerp apple sim

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.