Apple kondigt eigen lijst met WebApps aan

Apple heeft officieel een lijst met WebApps aangekondigd, waarover kortgeleden al informatie uitlekte. De lijst bevat meer dan 200 applicaties voor de iPhone en iPod Touch.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Facebook op WebAppsApple heeft de WebApps-directory, waarover we kortgeleden al schreven, nu officieel aangekondigd. Het bevat webapplicaties die geschikt zijn voor de iPhone en iPod Touch. Het bestaat uit verschillende categorieën waaronder News, Sports, Entertainment, Productivity, Social Networking en natuurlijk ook de onvermijdelijke calculators.

Prominent op de voorpagina: de iPhone-versie van Facebook, de sociale netwerksite die in Europa vooral onder Britten publiek schijnt te trekken.
WebappsIn totaal zijn er meer dan 200 webapplicaties aanwezig. Bij elk daarvan staat een icoon met korte beschrijving en een korte link. Je kunt op een rss-feed abonneren om op de hoogte te blijven van de nieuwste toevoegingen.
Na al het nieuws van de afgelopen dagen is het goed dat Apple zelf ook weer eens een aankondiging doet. Het overzicht is te bereiken via http://www.apple.com/webapps/.

Zelf een webapplicatie voor de iPhone aanmelden gaat niet zomaar: je zult eerst een account bij Apple Connect moeten afsluiten, het ontwikkelaarsprogramma van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2012, 16:53
Categorie Apps
Onderwerpen apple, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.