Apple Expo 2008: gratis toegangskaarten nu verkrijgbaar

Van 17 tot 20 september vindt in Parijs weer de jaarlijkse Mac Expo plaats. Toegangskaarten voor dit evenement zijn vanaf nu gratis verkrijgbaar, voor een beperkte periode.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Expo Remix 2008Van 17 tot 20 september vindt in Parijs voor de 25e keer de Apple Expo plaats. Vanaf nu kun je tickets voor de beurs bestellen – op dit moment zijn de toegangskaarten zelfs gratis te krijgen. Wacht je tot een later moment, dan ben je 10 euro kwijt. De nieuwe titel ‘Apple Expo Remix’ wekt de indruk dat er ook nieuwe aankondigingen zullen plaatsvinden, maar dat zal net als vorig jaar waarschijnlijk tegenvallen.

De Apple Expo heeft de afgelopen jaren z’n charme een beetje verloren. Het gaat in Parijs vooral om een verkoopbeurs, waar handelaren en fabrikanten van Mac-gerelateerde hard- en software bij elkaar komen. Vorig jaar was er voor iPhone-gebruikers nauwelijks nieuws te halen – op een paar iPhone-cases na. De afgelopen drie jaar zijn er geen nieuwe producten meer aangekondigd en dat geldt eigenlijk ook voor de Apple-beurzen in de rest van Europa. Als je toch in september in Parijs moet zijn, is het de moeite om even langs te gaan, maar een extra (zaken)reis hoef je er niet voor te boeken.

Toegangskaart aanvragen: Apple Expo 2008
Meer info: Apple Expo Remix 2008

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:59
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, beurs, expo, parijs, tickets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.