Backstage bij de iPhoneclub-redactie

Vanaf nu vind je in de rubriek Backstage allerlei wetenswaardigheden over het reilen en zeilen van de iPhoneclub, achter de schermen. Vragen, gebeurtenissen, rare scoops die ons worden toegestuurd en nog veel meer is voortaan te vinden in Backstage.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub LogoTot op heden hadden we niet echt een goede manier om jullie op de hoogte te houden van wat er allemaal achter de schermen bij iPhoneclub gebeurt, zoals wijzigingen aan de website, persbijeenkomsten die van belang zijn voor iPhone-bezitters, binnengekomen reviewmateriaal of andere zaken die het melden waard zijn. Vanaf nu kun je in de zijbalk het onderdeel ‘//Backstage’ vinden.

Natuurlijk wordt het geen solo-optreden van de twee initiatiefnemers van iPhoneclub, maar komen ook de redacteuren Richard en Karim aan bod, waarbij ze bijvoorbeeld kunnen vertellen over bijzondere belevenissen met hun iPhone. Verder zullen we regelmatig aandacht besteden aan de (soms verbazingwekkende) ‘scoops’ die via de redactiemail binnenkomen en waar we nu niet zoveel mee kunnen doen. Opiniestukken, eigen ervaringen, tussentijdse vorderingen of ‘uitpakparty’s’ (© Bright 😉 ) van producttesten waar we mee bezig zijn… eigenlijk kun je alles verwachten wat niet in het reguliere nieuws past. Verder zullen we hier ook regelmatig statusupdates geven van werkzaamheden of wijzigingen aan de website. En natuurlijk staan we ook open voor suggesties van bezoekers, al ontvangen we die liever via het contactformulier. Een ander idee dat we hebben, is om antwoorden op veelgestelde vragen te geven, die eveneens via de mailbox binnenkomen.

Om meteen met zo’n veelgestelde vraag te beginnen:

Hoeveel iPhones hebben jullie?
We hebben er op dit moment twee: eentje van 8GB die door Jean-Paul wordt gebruikt en die we al sinds juni 2007 hebben. De andere heeft een capaciteit van 16GB en wordt nu al een paar weken gebruikt door Gonny. Beide zijn voorzien van firmware 1.1.4, dus teleurgestelde reacties als: “Deze applicatie werkt niet op mijn firmware 1.1.2, hadden jullie dat niet even kunnen zeggen?” zijn helaas soms niet te voorkomen.

Een mooi vervolg daarop is (geen grap, deze vraag is daadwerkelijk al een paar keer gesteld):

Hebben jullie nog een iPhone over, die ik gratis zou kunnen krijgen?
Eh… nee.

Doen jullie dit fulltime?
Nee hoor, we moeten ook nog werken om ons al die gadgets te kunnen veroorloven. En om de hypotheek te kunnen betalen, natuurlijk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:09
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerpen backstage, firmware, iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.