Apple en Deloitte gaan samenwerken op zakelijke markt

Apple en Deloitte gaan bedrijven aan iPhones en iPads helpen

Apple en Deloitte hebben een samenwerking voor de zakelijke markt aangekondigd. De twee bedrijven gaan samen organisaties helpen om iPhones en iPads in te zetten, geven zakelijke workshops en advies over apps en zakelijk integraties.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Apple en Deloitte gaan samenwerken aan nieuwe zakelijke oplossingen voor iPhone en iPad. Dat hebben de twee bedrijven woensdagavond bekendgemaakt. Met de samenwerking willen ze organisaties onder meer helpen om zakelijke oplossingen voor iPhone en iPad te ontwerpen en te implementeren. De aankondiging lijkt op een al langer lopende samenwerking met IBM, dat ook op zakelijke gebruikers is gericht.

Apple en Deloitte gaan samenwerken op zakelijke markt

Apple en Deloitte: zakelijke diensten

Het eerste wapenfeit van de verregaande nieuwe samenwerking is een team van vijfduizend strategische Apple-adviseurs. Zij gaan vanuit Deloitte bedrijven helpen om de manier waarop zij werken te veranderen. Variërend van klantdiensten als verkoop en werving tot onderzoek, voorraad en andere achterliggende systemen en afdelingen.

Daarnaast gaat Apple Deloitte helpen met het ontwikkelen van een nieuwe dienst, die EnterpriseNext is gedoopt. Die heeft als doel om zakelijke klanten te leren hoe ze de meeste voordelen van het gebruik van Apple-apparaten en -diensten kunnen ondervinden. Binnen die nieuwe dienst worden bijvoorbeeld workshops gegeven. Ook helpen iOS-ontwikkelaars en -ontwerpers binnen Deloitte om iPhone- en iPad-apps te integreren met bestaande zakelijke platformen als CRM, HR en analytics.

Apple & IBM
Een samenwerking als deze is overigens niet nieuw. Voor Apple is het erg belangrijk om ook op de zakelijke markt een betekenisvolle speler te blijven. Veel bedrijven maken al gebruik van iPhones en iPads, maar de zakelijke markt is er een met veel concurrentie, zoals Microsoft. In het verleden kondigde Apple al een samenwerking aan met IBM, die onlangs werd uitgebreid met diensten voor de gezondheidszorg.

Meer informatie: Apple

Disclaimer: Op iCulture is momenteel een advertorial te vinden over Deloitte. Deze heeft niets te maken met de vandaag aangekondigde samenwerking tussen Apple en Deloitte.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2016, 23:10
Categorie Apple
Onderwerp Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.