Griffin iTrip Clip

Griffin koptelefoon-adapter speelt in op geruchten rond iPhone 7

Al maanden gaan er geruchten rond over het ontbreken van een koptelefoonaansluiting in de iPhone 7. Griffin speelt hierop in met de iTrip Clip, een adapter die elk set oordopjes geschikt maakt voor Bluetooth.

Woensdag 7 september wordt de nieuwe iPhone 7 verwacht tijdens het media-evenement van Apple. Al maanden circuleren er geruchten over het ontbreken van een koptelefoonaansluiting. Accessoiremaker Griffin speelt daar handig op in en kondigt vandaag een Bluetooth koptelefoon-adapter aan, waarmee je elk set oordopjes draadloos maakt.

Griffin iTrip Clip

Griffin iTrip Clip

De iTrip Clip is een adapter die een Bluetooth-verbinding maakt met je iPhone. Hij heeft een aux-aansluiting voor je gewone koptelefoon. De adapter kan je aan je mouw of shirt vastmaken met de clip die aan de achterkant zit.

Vervolgens kun je via de Bluetooth-verbinding van je iPhone muziek luisteren. De iTrip Clip werkt ook met inkomende oproepen en Siri dankzij een ingebouwde microfoon. De adapter is bovendien te gebruiken wanneer je met een aux-kabel de adapter aansluit op je autoradio.

Griffin iTrip Clip Aux

In de iTrip Clip zit een oplaadbare batterij van 800 mAh. Dit zorgt ervoor dat je tot 6 uur lang muziek kan luisteren en de adapter tot 180 uur standby kan blijven. Dat Griffin deze adapter met het oog op de komende iPhone 7 nu aankondigt is te merken aan de omschrijving van de iTrip Clip:

No headphone jack? NO problem! – Don’t worry if your favorite smartphone doesn’t have the headphone jack. iTrip Clip connects your favorite headphones wirelessly to your smartphone or tablet using Bluetooth 4.1.

Griffin iTrip Clip

De adapter komt in september beschikbaar voor de prijs van €21,95 (exclusief verzendkosten) en wordt ook verzonden naar Nederland en België.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2016, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, koptelefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.