iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: Lara Croft GO, App de Fiets, Crumbles en meer

In App Gemist zetten we alle nieuwe apps van de week op een rij. Met Lara Croft GO, App de Fiets, Crumbles en nog veel meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

Direct Messenger

Wat als Twitter privéberichten opsplitst in een losse chatapplicatie? Dat is het idee achter de onofficiële chatapp Direct Messenger, die dit nu alvast mogelijk maakt. Lees ons artikel over Direct Messenger.

Crumbles

Crumbles maakt van je doorsnee tekstbericht een grappige mashup van korte videoclips. Laat je berichtje voorgelezen worden door bekende acteurs, tekenfilmfiguren en andere personages. Deze video deel je vervolgens heel gemakkelijk. Lees ons artikel over Crumbles.

Lara Croft GO

Lara Croft GO is een prachtige puzzelgame speciaal gemaakt voor touchscreens. Los puzzels op, verken omgevingen en versla eindbazen in deze iOS-game. Lees ons artikel over Lara Croft GO.

DoubleLock

Met DoubleLock kun je foto’s dubbel versleutelen. Hierdoor zijn de foto’s alleen te bewonderen als jij en een vriend samen ze ontsleutelen. Lees ons artikel over DoubleLock.

App de Fiets

Met App de Fiets doet de Nederlandse Fietsersbond onderzoek in Nederland. Daar kun je nu ook aan deelnemen om een gratis fiets te winnen. Lees ons artikel over App de Fiets.

Geekin Radio

Geekin Radio maakt het gemakkelijk om samen met je vrienden naar dezelfde muziek te luisteren. Jullie muziek loopt altijd helemaal synchroon, en je kunt vanuit de app met elkaar chatten. Lees ons artikel over Geekin Radio.

Social Action

Social Action is een handige manier om snel een Facebookpost, tweet of iMessage te versturen met je Apple Watch. Ook is de app te bedienen vanuit het Berichtencentrum van je iPhone. Lees ons artikel over Social Action.

SlideMail

‘Alweer een slimme mail-app’, horen we je denken. Niet geheel onterecht natuurlijk, maar SlideMail heeft toch wat interessante functies die jouw mail-ervaring slimmer, gemakkelijker en vooral sneller moet maken. Lees ons artikel over SlideMail.

Moo-Q

Britse psychologen willen je met Moo-Q een handje helpen om productiever te worden. Aan de hand van geheugentestjes stellen zij jouw piekmomenten op de dag vast. Het kost alleen wel wat tijd om de app in te stellen. Lees ons artikel over Moo-Q.

Rizon

Golden hour, ben jij er bekend mee? Dit is het tijdstip op de dag waarop de zon op zijn mooist is en je dus prachtige foto’s kunt maken. Met Rizon voor iPhone ben je altijd op de hoogte van dit foto-uurtje. Lees ons artikel over Rizon.

Happy Wheels

Happy Wheels staat in een klap bovenaan in de App Store hitlijsten. Waar komt deze brute race/puzzelgame vandaan en is het ook echt de moeite van het spelen waard? Lees ons artikel over Happy Wheels.

Whink

Nieuwe notitie-app Whink maakt het gemakkelijk om uitgebreide notities te maken op je iPad. Schakel snel tussen typen en tekenen, en voeg cijfers en vormen toe aan je bestanden. Lees ons artikel over Whink.

Walk Me Up

De Walk Me Up alarm-app zorgt ervoor dat je wel uit bed moet om je wekker uit te zetten. Deze wekker stopt namelijk pas met rinkelen als je meerdere stappen hebt gezet. Lees ons artikel over Walk Me Up.

ReBoard

Het ReBoard toetsenbord maakt het mogelijk om met je iPhone toetsenbord te multitasken. Zoek een YouTube-video op, plaats een bericht in Slack of plan een Agenda-afspraak in zonder afzonderlijke apps te openen. Lees ons artikel over ReBoard.

Portal

Met Portal kun je snel bestanden vanaf je computer of Mac naar je iDevice kopiëren, ongeacht het aantal bestanden of het formaat ervan. De app is volledig gratis te gebruiken. Lees ons artikel over Portal.

Contranoid

De Nederlandse iPhone-game Contranoid laat je het opnemen tegen je vrienden, terwijl je Pong speelt om gebied te veroveren. Lees ons artikel over Contranoid.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2015, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.