Aparte iPhone-hoesjes van The Lovely Teaspoon

Een knutselaar met mode-opleiding ontwerpt hoesjes voor de iPhone, die maar in kleine oplagen worden gemaakt. Een voorbeeld is een hoesje met Cambells Soup-opdruk, die maar $5 kost.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Cambells Soup iPhone hoesjeBeschermhoesjes voor je iPhone hoeven niet veel te kosten: koop er eentje bij The Lovely Teaspoon en je bent bijvoorbeeld maar $5 kwijt voor dit Cambells Soup-hoesje. Achter de naam gaat geen commercieel bedrijf schuil, maar een dame met de naam Alicia Murphy-Rodriguez, die na haar studie aan het Fashion Institute of Design & Merchandising in Los Angeles nu met man en kinderen in Kentucky woont en daar leuke spullen knutselt. Bijvoorbeeld ringen en oorbellen van Apple-toetsenborden, maar ook iPhone-hoesjes.

Alicia heeft bijvoorbeeld iPhone-hoesjes met dinosaurussen, peren (weer eens wat anders dan appels) en de al genoemde Campbells soepblikken.

De maakster rekent $1 internationale verzendkosten, dus ook dat valt mee. Eigenlijk is zo’n hoesje niet ingewikkeld om te maken, dus handige types zullen misschien zeggen: “Dat naai ik in een uurtje zelf!” Inderdaad… maar waar vind je die Campbell-stof?

Meer info: The Lovely Teaspoon Shop

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2008, 10:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen auto, hoesje, knutselen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.