iStick: namaak of kunst?

Ontwerper Alexei Mikhailov heeft de iStick bedacht, een apparaatje niet groter dan een lipstickhuls met aan vier zijde een iPhone-interface. Het apparaat is geschikt voor Coverflow, heeft draadloos toegang tot de iTunes Music Store en beschikt ook over Bluetooth.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iStick van Alexei MikhailovDesigner Alexei Mikhailov heeft een eigen draai aan de iPhone-interface gegeven. Je kunt met Coverflow bladeren en muziek luisteren via een Bluetooth headset. Nu alleen nog een clip eraan en de iPhone shuffle (deze keer mét scherm) is een feit.

Bijzonder aan de iStick is dat alle vier zijden voorzien zijn van een touchscreen. Zelfs muziek kopen is mogelijk, want je kunt via Wi-Fi verbinding maken met de iTunes Store. Voor het bekijken van films en foto’s is het designconcept toch niet zo geschikt, ook al heeft de ontwerper de iconen daarvan wel opgenomen in de interface. Hieronder nog een grotere foto van de iStick van Alexei Mikhailov. Toch wel jammer: als een Oosterse fabrikant zoiets verzint is het onoriginele namaak, als een ontwerper het maakt is het Kunst.

iStick met headset

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerp ontwerp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.