Altec Lansing: nieuw logo en nieuwe speakers

Altec Lansing heeft een nieuw logo en drie nieuwe speakersystemen voor de iPod, waarvan er eentje (de inMotion Max) ook voor de iPhone geschikt is.

altec lansing FX3022Altec Lansing heeft een nieuw logo en een nieuwe serie speakers in de aanbieding, waarvan er eentje geschikt is voor de iPhone. Blikvangers zijn de hiernaast afgebeelde FX3022 Expressionist Bass-speakertorens. Die zijn ca. 25 centimeter hoog en elk voorzien van 1,5 inch drivers en 4 inch woofers. Vanaf oktober zijn ze te koop voor $130 in zwart of wit. Speciaal voor de iPod heeft Altec Lansing de inMotion Moondance GLOW (iM402) uitgebracht. De iM402 heeft een klokradio met twee alarminstellingen en een Ambilight-achtig verlichtingssysteem aan de achterzijde die een veelkleurig schijnsel uitstraalt. Deze kost $180 en is eveneens vanaf oktober te koop.

altec lansing inmotion maxDe inMotion MAX (iMT702) gaat nog een stap verder en is ook geschikt voor de iPhone. Deze heeft een ingebouwde dock, twee 2 inch drives en twee 2 inch passieve radiators, basversterking en ESS-audiotechnologie. Een FM-tuner, AUX-aansluiting en oplaadbare batterij met 3,5 uur gebruiksduur zitten er ook in. De iMT702 verschilt maar $20 in vergelijking met het goedkopere model: vanaf oktober voor ca. $200.

Tenslotte is er ook nog de M812, een nieuw draadloos speakersysteem voor de iPod met een bereik van 100 meter. Twee 4 inch woofers en 80 Watt speakers zijn verwerkt in een systeem dat je aan de muur kunt bevestigen. Een AUX-input, iPod-dock, ingebouwde FM-tuner en IR-afstandsbediening zijn aanwezig. Dit systeem gaat $400 kosten.

Electronista heeft een behoorlijke serie foto’s van de nieuwe producten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2008, 18:40
Categorie Accessoires
Onderwerp radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.