AH-Foodsie-app

Albert Heijn test Foodsie-app voor producten met 35% korting-sticker

Als je in Almere of Diemen woont, kun je een nieuwe app van Albert Heijn testen. Met de AH-Foodsie-app kun je zien op welke producten een sticker met 35% korting zit.

AH-Foodsie-appAlbert Heijn is in twee vestigingen begonnen met het testen van een nieuwe app. Met AH Foodsie kun je snel zien op welke producten een sticker met 35 procent korting staat.

Zodra een product bijna over de datum is, krijgt het in de Albert Heijn een opvallende sticker waardoor je 35 procent korting krijgt aan de kassa. Handig voor mensen die boodschappen voor dezelfde dag doen, en het voorkomt dat Albert Heijn producten weg moet gooien.

Test in Almere en Diemen
De AH-foodsie app wordt nu getest in Almere en Diemen, respectievelijk bij de vestigingen op het Rio de Janeroplein en Diemerplein. In een korte introductievideo is te zien hoe de app werkt. Na het installeren van de app kun je op je iPhone zien op welke producten een dergelijke sticker geplakt zit.

Zo kom je dus eerder te weten op welke producten je korting krijgt en kunnen de economische shoppers onder ons hun boodschappenlijstje hierop aanpassen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2015, 17:48
Categorie Apps
Onderwerpen albert heijn, boodschappen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.