Appie boodschappen-app nu op iPad

Appie boodschappen-app van Albert Heijn nu op de iPad

Appie, de app van Albert Heijn, is er vanaf vandaag ook voor de iPad. Scroll door aanbiedingen en maak je boodschappenlijstje nu op je iPad en ga vervolgens met de iPhone-app naar de winkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Appie boodschappen-app nu op iPad
Appie, de iOS-app van supermarktketen Albert Heijn, is vanaf vandaag ook op de iPad te gebruiken. Het grotere scherm komt natuurlijk goed van pas als je Appie gebruikt om je dagelijkse boodschappen en de nieuwste aanbiedingen op te zoeken. Maar recepten kun je er niet mee opzoeken. Wij probeerden deze app alvast uit, die in de loop van de avond verschijnt in de App Store.


In de App Store vragen gebruikers al lange tijd om een iPad-variant van Appie. Het grotere scherm van Apple’s tablet komt immers goed van pas als je kijkt wat je deze week gaat eten.

Appie op de iPad

Appie op de iPad: op veler verzoek

Je zult wel vooraf moeten weten wat je gaat eten, want er zitten geen recepten in de iPad-app. Het zijmenu (bereikbaar via een hamburgermenuutje) bevat de opties Producten, Bonus en Eerder gekocht. Je kunt ook zien met welk account je bent ingelogd, maar je kunt die gegevens niet wijzigen op de iPad. Boodschappenlijstjes maken en je online bestellingen regelen kan wel.

Appie voor iPad met zijmenu

Ben je ingelogd met je Bonuskaart-account, dan krijg je ook meteen te zien welke producten je eerder hebt gekocht en welke nu in de aanbieding zijn.

Appie: eerder gekochte boodschappen.

Appie verschijnt in de loop van de avond in de App Store, dus met een beetje geluk kun je vanavond al je boodschappenlijstje maken. Het is duidelijk dat de iPad-app van Appie vooral bedoeld is om boodschappen te zoeken en lijstjes te maken. Heb je een lijstje gemaakt, dan verschijnt die ook in de iPhone-app van Appie, zodat je op de smartphone alles kunt afvinken terwijl je door de winkel loopt.

Appie voor iPad, bezorging bekijken

Heb je een lijstje op de iPad gemaakt, dan kun je alles in één moeite bestellen via de AH Bezorgservice. Wat ons ook opviel, is dat je wel bij de AH Bezorgservice kunt bestellen, maar niet kunt kiezen voor afhalen van je boodschappen bij een Pick Up Point. Als je dat wilt, zul je echt via de website je bestelling moeten plaatsen. Maar je kunt wel op de iPad alvast een lijstje maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.