Adobe ploetert voort met Flash op de iPhone

Adobe is nog steeds bezig met Flash voor de iPhone. Een senior director of engineering heeft nu verteld dat Adobe het op elk moment kan uitbrengen - maar de bal ligt bij Apple.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

flash-iphoneAfgelopen juni kondigde Adobe aan dat ze een werkende versie van Flash op de iPhone hebben draaien. Nu, drieënhalve maand later, is het bedrijf nog steeds bezig met een Flash Player maar het zal aan Apple liggen wanneer ‘ie beschikbaar komt. Dat zei Paul Betlem, senior director of engineering bij Adobe Systems, op een bijeenkomst van de Flash On The Beach (FOTB) conferentie in Brighton.

Volgens Flash Magazine is het de eerste keer dat Adobe toegeeft dat er actief wordt gewerkt aan een Flash Player voor de iPhone. Maar wat zijn de woorden van Adobe CEO Shantanu Narayen dan waard, die in juni nog beweerde dat er een versie draait in een testomgeving?

Betlem zei tijdens de bijeenkomst: “My team is working on Flash on the iPhone, but it’s a closed platform”, om vervolgens in te gaan op het feit dat Apple alle beslissingen neemt. De bal ligt bij Apple: als zij ja zeggen kan Adobe de speler op korte termijn leveren.

Via: Flash Magazine
Tipgevers: Michel en Truckdiver

Eerder verschenen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2010, 20:56
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen adobe, flash

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.