HTC Touch Diamond populairder dan iPhone

In Nederland wordt de Touch Diamond meer verkocht dan de iPhone 3G. Dat meldt Tweakers.net. Sinds de introductie van de telefoon van HTC in juni, zijn er al bijna 100.000 van verkocht, tegen 60.000 iPhones volgens de laatste informatie. Volgens een woordvoerder verkoopt HTC het honderdduizendste exemplaar nog “voor het einde van het jaar”. Een […]

HTC Touch Diamond

In Nederland wordt de Touch Diamond meer verkocht dan de iPhone 3G. Dat meldt Tweakers.net. Sinds de introductie van de telefoon van HTC in juni, zijn er al bijna 100.000 van verkocht, tegen 60.000 iPhones volgens de laatste informatie. Volgens een woordvoerder verkoopt HTC het honderdduizendste exemplaar nog “voor het einde van het jaar”.

Een maand na de introductie waren er al 35.000 iPhones verkocht, maar daarna zakte de verkoop even iets in. “We zijn onlangs weer een campagne gestart. Omdat de iPhone nu ook gewoon in winkels op voorraad is, worden er wat meer van verkocht,” aldus T-Mobile woordvoerster Priscilla Tomasoa. “Ergens volgend jaar” verwacht T-Mobile de honderdduizendste iPhone in Nederland te verkopen.

Er moet wel aangetekend worden dat de Touch Diamond een maand eerder dan de iPhone op de Nederlandse markt kwam. Misschien dat de aantallen ook anders waren geweest als beide gadgets bij alle operatoren beschikbaar waren.

Bron: Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2008, 8:21
Categorie iDevices
Onderwerpen diamant, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.