Vlaamse nieuwssite De Redactie krijgt mobiele interface

Vlaamse iPhone-gebruikers kunnen de nieuwssite De Redactie van VRT voortaan op hun mobiele telefoon en op hun iPhone bekijken. Er is een proefproject gestart om de ervaringen te evalueren.

De RedactieVlaamse iPhone-gebruikers kunnen de nieuwssite deredactie.be voortaan op hun mobiele telefoon lezen. Vandaag kondigde VRT een proefproject aan om de behoeftes van gebruikers te evalueren. Er zijn twee varianten: een algemene mobiele versie en eentje die speciaal is toegesneden op de iPhone en iPod touch. Die laatste is ontwikkeld door iPhoneclub-bezoeker Frederik Temmermans (forumnaam Paint.It.Black).

Frederik doet dit vanuit zijn, in oprichting zijnde, nieuwe bedrijf: Universum Digitalis BVBA. Hoe beide webapplicaties zich verder zullen ontwikkelen is afhankelijk van de gebruikersstatistieken.

Je kunt de mobiele websites als volgt vinden:

De laatstgenoemde link telt niet mee in de bezoekersstatistieken die de VRT meet, dus wil je dat VRT ermee doorgaat, dan is het slim om ook regelmatig de officiële link te bezoeken. Op ons forum heb je al eerder informatie over deze nieuwe mobiele sites kunnen vinden, maar voor de VRT begint het proefproject pas nu officieel.

Bron: De Redactie
Tipgever: Frederik

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2008, 14:58
Categorie Apps
Onderwerpen iPhoneclub, vrt, webapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.