A-New-Beginning

A New Beginning: spannende avonturengame van Deponia-makers

De makers van de populaire point and click adventures Deponia en The Whispered World zijn terug met een nieuwe avontuur. In A New Beginning staan er weer allerlei puzzels en een spannend verhaal op je te wachten.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

A-New-Beginning

De makers van de populaire avonturengames The Whispered World (link) en Deponia (link) keren terug met A New Beginning. Het is wederom een point and click adventure, waarin je een spannend verhaal volgt. De game is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op de iPad. De komende tijd kun je de game met korting downloaden.

In A New Beginning (link) is een belangrijke rol weggelegd voor het milieu, en de vervuiling die de mens veroorzaakt. De voormalige biologische wetenschapper Bent Svensson leeft een rustig leventje in de bossen. Totdat een mysterieuze vrouw bij hem aanklopt. Ze zegt uit de toekomst te komen en heeft de hulp van Svensson nodig om een enorme milieuramp te voorkomen. Vervolgens zetten de hoofdpersonen alles op alles om het oude onderzoek van Svensson te achterhalen.

A New Beginning: sciencefiction stripverhaal

Het sciencefiction-achtige verhaal van A New Beginning wordt verteld met stijlvolle striptekeningen. Om gesprekken extra kracht bij te zetten verschijnen er regelmatig grote afbeeldingen in beeld. Hierin zie je de personages acties uitvoeren.

Ondertussen verzamel jij als speler belangrijke voorwerpen die je verder helpen op je avontuur. De nodige puzzels zullen je weg blokkeren, en het is aan jou om met de middelen die tot je beschikking staan ieder obstakel te slim af te zijn.

A New Beginning nu tijdelijk met korting

Tijdens je avontuur kom je langs meer dan honderd verschillende achtergronden, zodat je ogen zich niet hoeven te vervelen. Daarnaast belooft ontwikkelaar Daedalic dat je meer dan 20 uur zoet bent met A New Beginning, wat de prijs van €9,99 (relatief hoog voor een iOS-game) verklaart. De komende twee weken is de game met korting te downloaden voor €7,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2015, 18:59
Categorie Apps
Onderwerp games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.