Shell Case voor iPhone bevestigd aan de muur.

Met deze lederen hoes bevestig je je iPhone magnetisch aan elk oppervlak

Met de cases van The Nodus Collection kun je je iPhone eenvoudig aan verschillende oppervlaktes bevestigen. Dankzij een magnetisch systeem hang je je iPhone bijvoorbeeld aan de muur of aan je dashboard in de auto.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Access Case met Micro Dock voor bevestiging.Voor de iPhone is inmiddels een overvloed aan hoesjes en cases beschikbaar, maar deze Shell Case en Access Case 2 van The Nodus Collection voegt nog een extra functie toe. Behalve bescherming voor je iPhone, zorgt deze hoes er ook voor dat je hem op elk gewenst oppervlak magnetisch kunt bevestigen. Handig voor bijvoorbeeld in de keuken. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus en beschikbaar in verschillende modellen en kleuren.

Magnetische case van The Nodus Collection in twee varianten

The Nodus Collection brengt twee verschillende hoesjes uit die allebei met magneten te bevestigen zijn. De Shell Case is een lederen hoes rondom je iPhone, vergelijkbaar met de lederen hoes die Apple zelf op de markt gebracht heeft. De andere variant ziet eruit als een boekje. Met de Access Case 2 wordt niet alleen de achterkant, maar ook de voorkant beschermd. De iPhone bevestig je met kleine zuignapjes aan de hoes. Met deze hoes zet je je iPhone zelfs neer als een iPad. Beide modellen zijn beschikbaar in drie kleuren: zwart, bruin en geel. Maar hoe werkt die magnetische bevestiging?

Shell Case voor iPhone bevestigd aan de muur.

Allebei de hoesjes worden geleverd met de zogenaamde Micro Dock. Dit is een klein magnetisch blokje dat je aan een glad oppervlak bevestigt. In de case zit een magnetisch stukje verwerkt, waardoor deze naadloos aansluit aan het magnetische blokje. Plak de Micro Dock bijvoorbeeld stevig aan de muur en je iPhone zal automatisch magnetisch verbonden zijn als je erbij in de buurt komt.

Shell Case voor iPhone bevestigd in de auto.

Mensen die bang zijn dat de magneten in de hoes schadelijk zijn voor de iPhone en andere voorwerpen, hoeven niet bang te zijn. Dankzij een bescherming kan de iPhone gebruikt worden zoals normaal. Je zult dus geen last hebben van wegvallende telefoongesprekken of een slechte Wi-Fi-verbinding.

Beide hoesjes zijn te bestellen via de website van de maker en kosten allebei €68,90, met gratis verzending. De Access Case is zowel als portfolio- als flip-model verkrijgbaar. De bruine en zwarte modellen zijn op dit moment niet op voorraad, maar zouden vanaf 15 december weer beschikbaar moeten zijn. Een extra Micro Dock kost €27,55.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.