4Pzoom: vloeiend zoomen in iPhone-video’s met handige draaiknop

De 4Pzoom op Indiegogo is een iPhone-handvat speciaal voor video's. Met een draaiknop kun je langzaam en vloeiend inzoomen.

4PzoomDe krachtige camera in de iPhone biedt voor veel foto- en videografen de middelen om onwijs mooie beelden te schieten, maar het wat compacte formaat brengt soms toch de nodige problemen met zich mee. Omdat de iPhone slechts een touchscreen met wat knoppen is, mis je toch al snel de middelen om de camera goed vast te grijpen en bijvoorbeeld een mooi shot te maken. De 4Pzoom wil dat op in elk geval één manier oplossen. Dit iPhone-accessoire biedt een handvat tijdens het fotograferen en filmen, met één bijzondere toevoeging: op de zijkant van de iPhone zit een draaiknop, zodat je beter kunt inzoomen.

Door je te laten zoomen met een draaiknop, moet de 4Pzoom ervoor zorgen dat je dit met meer controle kunt doen. Het resultaat is bijvoorbeeld een video waarbij je langzaam inzoomt op het betreffende onderwerp. Dat is zonder hulpstuk vrij lastig. Je kunt op de iPhone wel inzoomen, maar dat doe je door twee vingers op het scherm open te sperren. Omdat je tegelijkertijd de iPhone ook vasthoudt, is het erg lastig om de camera stil te houden.

De 4Pzoom heeft naast een draaiknop ook twee knoppen op het handvat. Deze kun je gebruiken om te starten met filmen of om een foto te schieten. Je voorkomt op deze manier dat de iPhone onnodig beweegt op het moment dat je net begint met bijvoorbeeld een opname.

Je kunt de 4Pzoom bestellen door op Indiegogo een bepaald minimumbedrag te doneren. Voor 95 dollar krijg je de basisversie, waar je alle hierboven besproken knoppen op vindt. Doneer je 150 dollar, dan zit er ook een extra accu in de 4Pzoom gebouwd waarmee je de iPhone kunt opladen. Voor beide versies moet je 1 dollar extra doneren voor internationale verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 mei 2014, 11:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.