iPhone 7 Plus prijzen

iPhone 7 Plus met abonnement: hier vind je de beste deals

Zoek je een iPhone 7 Plus met abonnement? Vind hier de beste provider en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van een iPhone 7 Plus met abonnement.

iPhone 7 Plus review Refurbished

iPhone 7 Plus abonnementen: dit moet je weten

iPhone 7 kleurenDe iPhone 7 Plus is een toestel met 5,5-inch scherm en een dubbele camera. Dit model kostte bij de release 909 euro voor het instapmodel, maar ondertussen zijn de prijzen sterk gezakt. Je kunt daar mooi van profiteren door een iPhone 7 Plus met abonnement te nemen, want ook die zijn gaandeweg steeds goedkoper geworden. Of een abonnement voor jou de beste oplossing is, zullen we op deze pagina beantwoorden. Soms kan een refurbished iPhone 7 Plus een beter idee zijn. Deze koop je meestal als los toestel in combinatie met een sim only.


Heb je liever een alles-in-een pakket bij een provider, dan kan dat natuurlijk ook. Door de prijzen te vergelijken kun je veel geld besparen. Op deze pagina vertellen we je alles over de iPhone 7 Plus met abonnement bij providers en telefoonwinkels. Je leest hier ook welke modellen van de iPhone 7 Plus en zoal verkrijgbaar zijn en we geven advies welke uitvoering je het best kunt kiezen.

Heb je al een bepaalde provider in gedachten? Bekijk dan hier wat de aanbiedingen zijn:

iPhone 7 Plus kopen met abonnement

Waarom een iPhone 7 Plus abonnement?

De iPhone 7 Plus heeft een 5,5-inch scherm en is ideaal voor mensen die een toestel met groot scherm willen, zodat er lekker veel inhoud op het scherm te zien is en je makkelijk teksten kunt lezen. De iPhone 7 Plus was ook het eerste toestel met een dubbele camera aan de achterkant, waarmee het voor het eerst mogelijk was om portretten met diepte-effect te maken.

Waarop letten bij het afsluiten van een iPhone 7 Plus met abonnement?

Niet alle providers bieden nog een iPhone 7 Plus abonnement aan. Je hebt de meeste kans bij aanbieders als Hollandsnieuwe, Ben en Tele2. De grote providers zijn vaak gestopt met hun iPhone 7 Plus abonnementen, maar gelukkig is er nog een andere manier om er eentje af te sluiten: via een telefoonwinkel. Vaak hebben zij nog dit toestel in het assortiment en je bent vrij om het te combineren met elk gewenst abonnement.

Maakt het jou niet zoveel uit bij welke provider je zit? Dan heeft het zin om de aangeboden abonnementen goed te vergelijken, zodat je de beste aanbieding vindt. We raden aan om een abonnement te kiezen met een ruime 4G databundel, zodat je ook onderweg naar YouTube en Netflix kunt kijken. Het grote scherm van de iPhone 7 Plus is daarvoor ideaal. Heb je ook belminuten en sms’jes nodig? Bij grotere databundels is onbeperkt bellen en sms’en vaak inbegrepen. Zo niet, dan kun je een kleine belbundel erbij nemen, zodat de kosten beperkt blijven.

Een andere manier om geld te besparen is om te combineren met een tv- of internetabonnement. Je krijgt dan extra korting, meer data of kunt MB’s delen met je huisgenoten.

TV- en internetbundels voor thuis
Nu we wat vaker thuis zijn, stel je ongetwijfeld ook hogere eisen aan je internet- en tv-bundel. Met een triple play-pakket kun je besparen. Triple play staat voor internet, telefonie en digitale televisie via één abonnement bij één aanbieder. Het wordt ook wel alles-in-1, 3-in-1, combi- of totaalpakket genoemd. Bij deze aanbieders krijg je extra voordeel!


iPhone 7 Plus: welke providers?

De iPhone 7 Plus abonnementen vind je bij diverse Nederlandse aanbieders. Vooral bij de kleinere providers kun je dit toestel nog wel eens tegenkomen. Wil je liever een abonnement via een van de grotere aanbieders? Dan kun je dit het beste regelen via een telefoonwinkel. Hieronder vind je de beste deals voor de vier bekendste providers:

iPhone 7 Plus: met abonnement extra aantrekkelijk

De iPhone 7 Plus heeft een herkenbaar uiterlijk, maar zit toch vol met nieuwe snufjes ten opzichte van zijn voorganger. Vooral de camera trekt daarbij de aandacht, want Apple gebruikte voor het eerst een dubbele camera waarmee je portretfoto’s met diepte kunt maken. Ook waren er twee nieuwe kleuren: gitzwart en matzwart.

Bij het kiezen van een iPhone 7 Plus letten mensen vaak op de kleuren en op de hoeveelheid opslag, maar het is ook slim om naar de voorwaarden van de verschillende providers te kijken. Zo klinkt het aantrekkelijk om een iPhone 7 Plus abonnement met onbeperkte data af te sluiten, maar het houdt vaak in dat roaming in de EU beperkt is tot een maximaal aantal gigabytes. Het kan dan bijvoorbeeld slimmer zijn om te kiezen voor een 20GB abonnement, waarbij je de volledige 20GB ook echt in het buitenland mag gebruiken. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden en de mate waarin je reist.

iPhone 7 Plus abonnementen: zo zit het met de kosten

Neem je een iPhone 7 Plus abonnement, dan betaal je verschillende kosten. De totaalprijs per maand is opgebouwd uit een aantal componenten:

  • Kosten van de databundel.
  • Kosten van een eventuele bel- en sms-bundel.
  • Vergoeding voor het toestel.
  • Eventuele extra’s, zoals 5G-toeslag.

Bij een iPhone 7 Plus heeft het weinig zin om een extra bundel voor 5G-toegang af te sluiten, aangezien dit toestel geen 5G ondersteunt. Vind je het totaalbedrag per maand te hoog, dan zijn er meerdere oplossingen. Je zou vooraf een eenmalig bedrag kunnen betalen, om de maandelijkse kosten te verlagen. Dit scheelt al snel een tientje of meer.

Een andere optie is om een refurbished iPhone 7 Plus te kopen en er een sim only bij af te sluiten. Je hebt dan niet meer te maken met de maandelijkse toestelkosten en betaalt alleen voor het abonnement.

iPhone 7 Plus abonnementen vergelijken loont de moeite

Er kunnen grote prijsverschillen tussen de providers zijn. Kleine aanbieders zoals Ben en Hollandse nieuwe bieden meestal de voordeligste abonnementen aan, maar soms krijg je daarbij wel te maken met lagere datasnelheden. Bij de grote providers is Tele2 vaak het voordeligst. Dankzij onze iPhone prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor de iPhone 7 Plus!

Dit zijn belangrijke vragen om jezelf te stellen voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 32GB of 128GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?

De juiste iPhone 7 Plus kiezen

Als je een iPhone 7 Plus gaat bestellen bij een provider, is het belangrijk dat je nadenkt over de hoeveelheid opslag. Dit is niet meer uitbreidbaar, dus we raden aan om minimaal 32GB te nemen. Gelukkig is dit bij het instapmodel al goed voor elkaar, omdat Apple de opslagcapaciteit heeft verdubbeld ten opzichte van voorgaande jaren.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Bekijk ook

iPhone sim only: bekijk sim-only abonnementen voor je iPhone

Waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Bekijk tips hoe je nog meer geld bespaart op een sim-only iPhone. In dit artikel helder en onafhankelijk advies waar je op moet letten als je een iPhone met sim-only abonnement overweegt. Steeds meer mensen kiezen ervoor!

Informatie

Laatst bijgewerkt
april 2021