iPhone 7 Plus prijzen

iPhone 7 Plus met abonnement kopen en vergelijken

Vergelijk hier de iPhone 7 Plus abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone 7 Plus met abonnement.

iPhone 7 kleurenEen iPhone 7 Plus kopen doe je natuurlijk door eerst alle iPhone 7 Plus prijzen te vergelijken! Zoek je een iPhone 7 Plus abonnement? Dan ben je op de juiste plek, want op deze pagina lees je alles over de iPhone 7 Plus met abonnement bij providers en diverse webwinkels. Je vindt hier ook de meest interessante deals en informatie over de verkrijgbaarheid van de iPhone 7 Plus.

De iPhone 7 Plus heeft een 5,5-inch scherm en is ideaal voor mensen die een toestel met groot scherm willen, zodat er lekker veel informatie op het scherm te zien is en je makkelijk teksten kunt aflezen. In dit In dit overzicht lees je over de iPhone 7 Plus abonnementen en we geven koopadvies, zodat je de aanbieding vindt die het best bij jou past.

iPhone 7 Plus: de belangrijkste feiten

De iPhone 7 Plus heeft een herkenbaar uiterlijk, maar zit toch vol met nieuwe snufjes. Vooral de camera trekt daarbij de aandacht, want Apple gebruikte voor het eerst een dubbele camera waarmee je portretfoto’s met diepte kunt maken. Ook waren er twee nieuwe kleuren: gitzwart en matzwart

Let hierop bij een iPhone 7 Plus kopen

Bij het kiezen van een iPhone 7 Plus letten mensen vaak vooral op de kleuren en op de hoeveelheid opslag, maar het is ook slim om naar de voorwaarden van de verschillende providers te kijken. Zo klinkt het interessant om voor een iPhone 7 Plus abonnement om met onbeperkte data te kiezen, maar het houdt vaak in dat roaming in de EU vaak is beperkt tot een paar GB’s. Het kan dan bijvoorbeeld slimmer zijn om te kiezen voor een 20GB abonnement, waarbij je de volledige 20GB ook in het buitenland mag gebruiken. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden en de mate waarin je reist.


#1 iPhone 7 Plus abonnement of niet?

Neem je een iPhone 7 Plus abonnement, dan betaal je naast de kosten van de bundel ook nog een bedrag voor gebruik van het toestel. In het maandbedrag zit dan de vergoeding voor het abonnement en het toestel. Dit kan gemakkelijk oplopen tot 40 of 50 euro per maand. Vind je dit te duur, dan zijn er een aantal oplossingen. Je zou een bepaald bedrag eenmalig vooraf kunnen betalen, om de maandelijkse kosten te verlagen. Dit scheelt al snel een tientje. Een andere optie is om de iPhone 7 Plus los te kopen en er een sim only bij af te sluiten. De iPhone 7 Plus prijzen starten bij €779 in de Apple Store.

#2 iPhone 7 Plus abonnementen vergelijken loont de moeite

Er kunnen grote prijsverschillen tussen de providers zijn. Tele2 biedt meestal de voordeligste abonnementen aan, terwijl KPN, Vodafone en T-Mobile doorgaans wat hoger liggen qua prijs. Dankzij onze iPhone prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor de iPhone 7 Plus!

iPhone 7 Plus kopen met abonnement

#3 Kies het best passende model

Als je een iPhone 7 Plus gaat bestellen is het belangrijk dat je nadenkt over de hoeveelheid opslag. Dit is niet meer uitbreidbaar, dus we raden aan om minimaal 32GB te nemen. Gelukkig is dit bij het instapmodel al goed voor elkaar, omdat Apple de opslagcapaciteit heeft verdubbeld ten opzichte van voorgaande jaren.

iPhone 7 Plus met abonnement: wat past bij jou?

Er zijn een paar belangrijke vragen die je voor jezelf op een rijtje zou moeten zetten voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 32GB of 128GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!